ZMA ZincMA
ZincMA - 120KAP

ZincMA - 120KAP

16.90€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 16.90€
Dobavljivo: Na zalogi
ZMA je učinkovit prehrambeni dodatek, ki vsebuje cink, magnezij in vitamin B6. Prispeva k normalni ravni testosterona v telesu, pomemben je za regulacijo hormonskega sistema in za celotno presnovo.

Vsebuje tri ključne sestavine, pomembne za aktivno populacijo

  • Zagotavlja optimalne količine cinka, magnezija in visok odmerek vitamina B6
  • Cink, magnezij in B6 igrajo pomembno vlogo v več kot 300 presnovnih procesih
  • Dodatek, pomemben za regulacijo endokrinega sistemae
  • Prispeva k ohranjanju normalne ravni testosterona v telesu
  • Pomemben za normalno delovanje imunskega sistema
  • namenjen vsem tistim , ki so izpostavljeni tako fizičnemu kot psihičnemu stresu

Kratek opis?

ZincMA je učinkovit prehrambeni dodatek, ki vsebuje cink L-monomethionin, magnezij in vitamin B6. Prispeva k normalni ravni testosterona v telesu, pomemben je za regulacijo hormonskega sistema in za celotno presnovo.Vpliva na hormon tesosteron, ki je najpomembnejši homon v telesu za izgradnjo mišične mase. Optimalna raven testosterona pa je povezana tudi z boljšo regeneracijo, hitrejšo izgubo maščobe, s povečano spolno slo, močjo in zmogljivostjo.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

ZincMA je matrika, ki vsebuje elemente, soudeležene pri številnih metabolnih funkcijah. Delujejo kot regulator snovi v organizmu. Aktivna populacija ima primanjkljaj vitamina B6, cinka in magnezija. Dodatek ZincMA bo pripomogel k zagotavljanju normalnega nivoja testosterona, h krepitvi imunskega sistema, k normalnemu delovanju mišic in zmanjšanju utrijenosti.

Zadostna raven cinka v telesu je zelo pomembna. Dodatek cinka omogoča normalno sintezo beljakovin, ki so pomembne za izgradnjo mišic.

Funkcionalnost in delovanje izdelka?

ZincMA vsebuje mikrohranila, ki so zelo pomembna za številne metabolne procese v telesu. Cink in magnezij aktivirata več kot 300 encimov biokatalizatorjev, ki so skupaj z vitaminom B6 bistvenega pomena za številne telesne funkcije.Optimalna resorpcija cinka je povezana s povezavo kelata z aminokislino metionin. Magnezij citrat in magnezijev oksid pa zagotavlja odlično mešanico, ki telesu omogoča akutno in dolgotrajno oskrbo z magnezijem. Cink vpliva na normalno raven testosterona v telesu. Skupaj z vitaminom B6 imata regulatorno funkcijo. Cink spodbuja normalno plodnost in reprodukcijo. Cink in vitamin B6 prispevata k normalnemu delovanju imunskega sistema in ščitita celice pred oksidativnim stresom. CInk ima pozitiven učinek na kožo, vid, zdrave kosti, lase in nohte. Cink sodeluje tudi pri vzdrževanju normalnih kognitivnih funkcij.Magnezij je skupaj z vitaminom B6 pomemben pri zmanjševanju utrujenosti, za normalno delovanje mišic. Pripomore k ravnovesju elektrolitov in mineralov. Skupaj s cinkom omogoča normalno sintezo beljakovin, ki je potrebna za gradnjo mišic.Vitamin B6 je pomemben za normalno sintezo cisteina, beljakovin in presnovo homocisteina. Pomemben je za normalno tvorbo rdečih krvnih celic.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

Trdoželatinske kapsule z minerali

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

brez sladil –

To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej .Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

 

Alergeni

 

Pakiranje

plastenka 120kap

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 3 kap. pol ure rped spanjem

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

sestava Magnesiumsalze der Citronensäure (75%), Kapselhülle (Rindergelatine, Farbstoff: Titandioxid), Magnesiumoxid (6%), Trennmittel: Magnesiumsalze von Speisefettsäuren (pflanzlich), Zink-L-Monomethioninsulfat (4,5%), Pyridoxinhydrochlorid.
 
vsebnost /100g NRV** /odmerek* NRV**
Vitamin B6 / / 10 mg 750 %
Magnesium / / 450 mg 120 %
Zink / / 30 mg 300 %
* dnevne vrednosti
** odmerek = 3 Kap.
ime izdelka pakiranje teža okus EAN
ZincMA plastenka 120 g / 5453001855196
Izdelano v skladu z  GMP / HACCP

 

 

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.