PEAK VIP Klub

Kaj je VIP klub?

 

VIP CENE VELJAJO SAMO ZA BLAGOVNO ZNAMKO PEAK !!! NE VELJAJO ZA IZDELKE V AKCIJI IN ZA IZDELKE POD KATEGORIJO OSTALI PROIZVAJALCI !!!


VIP klub je namenjen najbolj zvestim uporabnikom spletne trgovine peak.si – dicount shop. Članom PEAK VIP kluba pripadajo ekskluzivne ugodnosti, s katerimi so deležni posebnih ekskluzivnih popustov, izrednih akcijskih cen!!! 

 

Ugodnosti za člane VIP kluba:

 VIP - Bronasta:
 
 - 10% na vsak nakup
 
 VIP - Srebrna:

 - 15% na vsak nakup,
 
 VIP - Zlata:

 - 20% na vsak nakup,
 
 
Kako postati PEAK.SI VIP član?
Članstvo v VIP klubu pripada vsakemu uporabniku, ki v obdobju koledarskega leta opravi vsaj en nakup v enkratnem znesku 150 EUR (VIP - bronasti),  250 EUR (VIP - srebrni) ali 350 EUR (VIP - zlati).ČLANSTVO IN POSAMEZNI VIP STATUS TRAJA ENO LETO

Kaj to pomeni?
V primeru, da ste naredili nakup v enkratnem znesku za min.150 EUR, ste si s tem  prislužili status VIP – bronasti, ki vam bo vse nadalnje v tekočem kolendarskem letu omogočal vse nadaljnje  nakupe po znižani ceni za 10% ne glede na višino zneska nakupa in količine izbranih izdelkov!
V primeru, da ste naredili nakup v enkratnem znesku za min. 250  EUR, ste si s tem  prislužili status VIP – srebrni, ki vam bo v tekočem kolendarskem letu omogočal vse nadaljne nakupe po znižani ceni za 15%  ne glede na višino zneska nakupa in količine izbranih izdelkov. Deležni boste tudi posebnih VIP akcij in promocij izdelkov!
V primeru, da ste naredili nakup v enkratnem znesku za min. 350EUR, ste si s tem  prislužili status VIP – zlati, ki vam bo v tekočem kolendarskem letu omogočal vse nadaljnje nakupe po znižani ceni za 20%

 
NAROČANJE NA DRUGI NASLOV OZ ZA DRUGO STRANKO PRI VSEH VIP STATUSIH NI MOGOČ!!!
 
 

PRI PEAK.SI VAM ZAGOTAVLJAMO , DA  NE PONUJAMO  VIRTUALNIH POPUSTOV NA NAVITE  CENE , KI NIKOLI NISO V VELJAVI PAČ PA REALNE IN DEJANSKE POPUSTE NA DEJANSKE CENE !!!
 
Podaljševanje VIP statusa
Posamezni VIP status se podaljšuje ali prekine z nastopom novega kolendarskega leta.
Za podaljšanje statusa je potrebno v novem kledarskem letu narediti ponovni nakupe v  vrednosti  za 150 EUR, 250 EUR ali 350 EUR.
 
Druge akcije in ugodnosti
Kupci s pridobljenimi VIP statusi so deležni v nadaljevanju takojšnjih popustov, brez omejitev količin nakupa, zato se njihove ugodnosti izkjučujejo z  količniskimi popusti in ostalimi akcijami.