zink chelate
ZINK CHELATE - 180 tab

ZINK CHELATE - 180 tab

9.90€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 9.90€
Dobavljivo: Na zalogi
Cink ima zelo širok spekter delovanja za športnike in tudi splošno populacijo uravnava nivo testosterona, presnovne procese, imunski sistem, ohranja kožo, nohte. lase

Izredno pomemben mineral za hormonsko ravnovesje in imunski sistem

  • Zagotavlja optimalne količine cinka
  • 25 mg Cinka z visoko biološko vrednostjo ter ter 2 mg bakra na tableto
  • Mineral pomemben za kosti, kožo, nohte, lase
  • Prispeva k ohranjanju normalne ravni testosterona v telesu
  • Pomemben za normalno delovanje imunskega sistema
  • Namenjen vsem tistim , ki so izpostavljeni tako fizičnemu kot psihičnemu stresu

Kratek opis?

Cinkov kelat je dodatek cinka, ki je bil optimiziran na več načinov. Formula s postopnim sproščanjem  in visoko biološko  vrednostjo.Izredno koristna  cinkova spojina (kelatna oblika) zagotavljata popolno absorpcijo v telesu. Ker obstaja možnost, da bi cink zmanjšal vrednost bakra v telesu, je bil cinkov kelat optimiziran tudi z ustrezno količino bakra.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

Zahvaljujoč cinkovemu kelatu  Peak Performance Products imate priložnost, da se hitro in enostavno oskrbite z visokimi odmerki cinka. Cink je bistven element v sledovih, ki sodeluje pri neštetih presnovnih procesih. Zato je vsaka oseba odvisna od ustrezne oskrbe s tem elementom v sledovih. Strokovnjaki ne vidijo le povečane potrebe po športnikih. Nosečnice in doječe ženske, starejši, alergiki in diabetiki morajo prav tako poskrbeti za zadostno oskrbo, saj se lahko poveča potreba.
Funkcionalnost in delovanje izdelka?

Cink ima zelo širok spekter delovanja. Cink bi moral biti še posebej zanimiv za športnike moči, saj prispeva k uravnavanju in vzdrževanju  ravni testosterona v krvi. Moški spolni hormon testosteron je eden najpomembnejših hormonov za izgradnjo in delovanje mišic. Za nemoten potek številnih presnovnih procesov le te podpira tudi cink, saj  podpira presnovo beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob ter presnovo kislinsko-bazične snovi in ​​vitamina A. Poleg tega cink podpira tudi normalen proces sinteze beljakovin, ki je bistvenega pomena za izgradnjo mišic.

Cink pa im a seveda še eno pomembno funkcijo in sicer  pravilno delovanje imunskega sistema in pomaga zaščititi celice pred oksidativnim stresom. Cink ima ugodne vplove oz učinke zlasti za ženske saj  pomaga ohraniti lase, kožo in nohte. Cink prispeva tudi  k normalni plodnosti in normalni reprodukciji. Poleg tega cink prispeva k vzdrževanju normalnih kosti in vida.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

Tablete z minerali

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

brez sladil –

To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej .Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

 

Alergeni

 

Pakiranje

plastenka 180 tab

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte ½ tablete pol ure pred spanjem

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

sestava Polnilo (dekstroza in mikrokristalna celuloza), cinkov mono-L-metionin sulfat (29%), sredstvo za sproščanje (magnezijeve soli maščobnih kislin in hidrogenirano olje bombažnega semena (utrjeno)), vezivno sredstvo (polivinilpirolidon), bakreni sulfat.
 
vsebnost /tab NRV** odmerek½ tab* NRV**
Zink 25mg / 12,5 mg 120%
Baker 2mg / 1mg  100 %
         
* dnevne vrednosti
** odmerek = ½ tab
ime izdelka pakiranje teža okus EAN
Zinc chelat plastenka 90g / 5453001852492
Izdelano v skladu z  GMP / HACCP