Vitamin D+K
VITAMIN D3+K2 - 120 tab

VITAMIN D3+K2 - 120 tab

19.90€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 19.90€
Dobavljivo: Na zalogi
Pomemben za zdravje zob in kost in kože , za normalno delovanje imunskega sistema ter pomemben za normalnod delovanje mišic. Edini vitamin , ki ga ne moremo dobiti s prehrano

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Vitamin D3+K - vitamin pomemben za kosti, mišice in imunski sistem (OPC)

  • Kapsula vsebuje kar 5000 I.U.vitamina D3+150ug Vitamin K na tableto C
  • Pomemben za zdravje zob in kost in kože
  • Pomemben za normalno delovanje imunskega sistema
  • Pomemben za normalno delovanje mišic
  • Zelo pomemben dodatek v zimskih mesecih zaradi manj sončnih dni
  • Idealen dodatek v kombinaciji s kalcijem

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.