CURCUMIN PRO
CURCUMIN PRO - 60kap

CURCUMIN PRO - 60kap

14.90€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 14.90€
Dobavljivo: Na zalogi
Kurkumin je eden od naravnih antioksidantov, ki kot čistilci radikalov lahko zaščitijo telesne celice pred oksidacijo. Izredno pomembno hranilo za začito jeter proti zamaščevanju

Kurkumin Pro - 60 kapsul

  • Visoko biološko razpoložljiva formula za podporo jeter s so-substrati
  • Visoko koncentriran izvleček kurkume 50: 1 (250 mg na kapsulo)
  • Orientalska “super hrana” iz Indije
  • S piperinom za optimalno biološko uporabnostVsebuje sinergijski substrat holin
  • Vsebuje sinergijski substrat holin-več kot 82,5mg na odmerek

Kratek opis?

Curcumin Pro zagotavlja visoko koncentriran ekstrakt kurkume 50: 1 z aktivno sestavino kurkumin, ki je znan kot naravni antioksidant. Da bi optimizirali biološko uporabnost kurkumina, je bil kurkumin Pro nadgrajen tudi s piperinom "bioenhancer". Vsebuje tudi sinergijski substrat holin, za katerega je bilo med drugim dokazano, da podpira normalno delovanje jeter. Zaradi tega je kurkumin pro zelo biološko uporaben in še posebej funkcionalen dodatek za podporo jeter.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka ter njegova funkcionalnost!?

Kurkuma je rastlina ingverja iz južne Azije, ki kot aktivno sestavino vsebuje naravni kurkuminoid kurkumin. Kurkumin je bil v znanstvenih študijah obsežno preizkušen glede njegovih koristi za zdravje in ni zaman, da je bil sestavni del kitajske in ajurvedske medicine že več tisočletij. Kurkumin je eden od naravnih antioksidantov, ki kot čistilci radikalov lahko zaščitijo telesne celice pred oksidacijo. Zaradi svojih domnevnih antioksidativnih lastnosti je kurkumin vzbudil zanimanje zahodnih znanstvenikov, zlasti na področju zdravja jeter. Med drugim se kurkumin redno obravnava v obetavnih študijah, ki obravnavajo preprečevanje in zdravljenje brezalkoholnega steatohepatitisa (maščobna jetra). Curcumin Pro by Peak zagotavlja močno količino 475 mg kurkumina na porcijo kot aktivna sestavina in je zato zelo priljubljen pri ljudeh, ki se zavedajo zdravja.

Ena težava kurkumina je, da ga človeški organizem v čisti obliki zelo težko absorbira. Da bi preprečili, da bi se v prebavilih absorbiral le majhen del absorbirane učinkovine kurkumina, Peak Curcumin Pro vsebuje tudi piperin iz izvlečka črnega popra. bistveno izboljša biološko uporabnost in s tem absorpcijo kurkumina.

Poleg tega je bil kurkumin pro dopolnjen s sinergijskim substratom holinom, za katerega je bilo dokazano, da podpira normalno delovanje jeter. Poleg tega holin, ki ga vsebuje kurkumin pro, prispeva tudi k pravilni presnovi maščob. Najmanjša količina teh dveh znanstveno dokazanih učinkov je 82,5 mg na obrok. Ta najmanjša količina je zelo očitno presežena pri Peak Curcumin Pro s 166 mg na obrok.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

Tablete z kurkuminom

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

brez sladil –

To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej .Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

 

Alergeni

 

Pakiranje

plastenka 60 kap

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 1-2 kap skozi dan z zadostno količino tekočine

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

sestava Izvleček kurkume 50: 1 (korenina) 31%, holin bitartrat, polnilo (mikrokristalna celuloza), lupina kapsule (hidroksipropilmetilceluloza, barva: titanov dioksid), sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin (rastlinske)), ekstrakt črnega popra ( sadje).
 
vsebnost /tab NRV** odmerek2 kap* NRV**
Kurkuma-Ekstrakt/ od tega kurkumin 250/238mg / 500/475 mg  
Holin 83mg / 166mg   
Piperin 5,0mg   10mg  
* dnevne vrednosti
** odmerek = 2tab
ime izdelka pakiranje teža okus EAN
Curcumin pro plastenka 48g / 5453001861302
Izdelano v skladu z  GMP / HACCP