mutant mass
MUTANT MASS -2,27kg

MUTANT MASS -2,27kg

Dobavljivo: Ni na zalogi
Mutant Mass je sodobna prehranska matrika, sestavljena iz beljakovin z visoko biološko vrednostjo ter kvalitetne ogljikove hidrate. izdelek je namenjen hitremu pridobivanju mišične mase in telesne teže

MUTANT MASS visokokalorično prehransko dopolnilo, idealno za vse, ki imajo težave s pridobivanjem mišične mase

  • 56 g beljakivin (sirotkine beljakovine, micelarni kazein in L-levcin)
  • 182 g ogljikovih hidratov na obrok
  • 1100 Kalorij na doziranje
  • Vsebuje BCAA, EAA
  • Okusen, hiter in preprost nadomestek obroka
  • Optimalen izdelek za zjutraj, pred in po treningu

Pospešuje
gradnjo

Povečuje
regeneracijo

za pridobivanje telesne teže

Kratek opis:

Mutant Mass je sodobna prehranska matrika, sestavljena iz beljkovin z visoko biološko vrednostjo in sicer -sirotkin koncetrat, hidrolizirane beljakovine sirotke, sirotkin izolat,Kazein- koncentrat mlečnih beljakovin, izolat mlečnih beljakovin).Vsebuje kvalitetne ogljikove hidrate in sicer :maltodextrin, ječmen, sladek krompir, oves , koruza kakor tudi kvalitetne maščobe in sicer kokosovo olje [MCT],laneno seme,seme bučke,avokado ter sončnično olje.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka:

Hitro in kvalitetno oskrbo s potrebnimi hranili, kot tudi s hranili za povečanje vzdržljivosti in moči. Izdelek pripomore k hitrejši regeneraciji po treningu in hitrjšemu prirastku mišične mase.

Funkcionalnost in delovanje:

Beljakovinska mešanica (izolat, koncentrat, hidrolizat sirotke in  kazein), je še posebej učinkovita za hitrejši prirastek mišične mase in modulacijo anabolnih hormonov.Biološka vrednost beljakovin je izboljšana z dodanimi prostimi aminokislinami . Beljakovine se hitro absorbirajo in so učinkovite pri spodbujanju sinteze mišičnih beljakovin.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

Prašek za izdelavo beljakovinsko hidratnega  napitka z aminokislinami in vitamini za pridobivanje telesne teće/mišične mase

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

S sladili –  sukraloza
To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej. Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

Alergeni

Proizvedeno v objektu kjer se izdelujejo izdelki iz mleka , soje, jajc, pšenice.

 

Pakiranje

vakumsko pakiranje 2270g

Okusi

čokolada / vanilija / jagoda / Cookies & Cream / čokolada cocos/

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 130 ali 260 gr praška g praška odvisno od intenzivnosti treninga in vaših potreb( 2 merice ali 4 merice  ) v 300-500 ml vode ali mleka 1-2x dnevno za dopolnitev potreb po beljakovinah

Sestavine

sirotkin koncetrat, hidrolizirane beljakovine sirotke, sirotkin izolat,Kazein- koncentrat mlečnih beljakovin, izolat mlečnih beljakovin).Vsebuje kvalitetne ogljikove hidrate in sicer :maltodextrin, ječmen, sladek krompir, oves , koruza kakor tudi kvalitetne maščobe in sicer kokosovo olje [MCT],laneno seme,seme bučke,avokado ter sončnično olje.

Proizvaja:

MUTANT

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

 

100 g

140 g (odmerek)

280 g(odmerek)

GDA*

Kalorična vrednost

1700 kJ / 410 kcal

2215 kJ / 530kcal

4430Kj/ 1060 kcal

 

Beljakovine

20 g

26g

52 g

 

Ogljikovi hidrati

70 g

91 g

182 g

 

Maščobe

5,4 g

7 g

14 g

 

 

 

 

Prodajne uspešnice

Whey Concentrate double pack

Whey Concentrate double pack

Kratek opis: Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in najbolj razši..
49.90€ 59.80€
Whey Selection doublepack

Whey Selection doublepack

ratek opis: Whey Selection je zelo napredna beljakovinska formula, sestavljena iz različnih frakcij sirotke, in sicer iz hidrolizata, hidrolizata in ultrafiltriranega..
59.90€ 75.80€
PROTEIN BAR 50 -50g

PROTEIN BAR 50 -50g

..
2.30€
SPEED SERUM - 300 g

SPEED SERUM - 300 g

Kaj je izdelek Speed serum? Speed Serum je novi, izjemno močen »energizer« oziroma pospeševalec izgube maščobe, ki pospešuje presnovo in prežene utrujenost.. Poleg eks..
19.90€
ULTRA A/Z - 150 TAB

ULTRA A/Z - 150 TAB

Kaj je izdelek ultra a/z? Ultra A/Z je posebna matrika 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, obogatena z izvlečki zelenega čaja in grozdnih pečk.Zaradi “timer..
17.90€