critical mass
CRITICAL MASS -6kg

CRITICAL MASS -6kg

75.89€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 75.89€
Dobavljivo: Na zalogi
CRITICAL MASS  je sodobna prehranska matrika, sestavljena iz beljkovin z visoko biološko vrednostjo. Vsebuje sirotkin izolat in koncentrat .Prav tako vsebuje kakovostne ogljikove hidrate( oves)  ter maltodextrin

 Visokokalorično prehransko dopolnilo, idealno za vse, ki imajo težave s pridobivanjem mišične mase

  • 22,9g beljakivin na odmerek 
  • 64,1 g ogljikovih hidratov na odmerek
  • MCT olje
  • Glutamin 
  • Okusen, hiter in preprost nadomestek obroka 
  • Optimalen izdelek za zjutraj, pred in po treningu

Pospešuje
gradnjo

Povečuje
regeneracijo

za pridobivanje telesne teže

vsebuje gluten

Kratek opis:

CRITICAL MASS  je sodobna prehranska matrika, sestavljena iz beljkovin z visoko biološko vrednostjo. Vsebuje sirotkin izolat in koncentrat .Prav tako vsebuje kakovostne ogljikove hidrate( oves)  ter maltodextrin .Izdelek je obogaten s kreatinom monohidratom, posebej dodanimi glutaminom in Leucinom ter prostimi amino kislinami, encimi, vitamini.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka:

Hitro in kvalitetno oskrbo s potrebnimi hranili, kot tudi s hranili za povečanje vzdržljivosti in moči. Izdelek pripomore k hitrejši regeneraciji po treningu in hitrjšemu prirastku mišične mase.

Funkcionalnost in delovanje:

Beljakovinska mešanica (izolat, koncentrat in micelaeni kazein), je še posebej učinkovita za hitrejši prirastek mišične mase in modulacijo anabolnih hormonov.Biološka vrednost beljakovin je izboljšana z dodanimi prostimi aminokislinami L-LEUCIN IN L-GLUTAMIN. Beljakovine se hitro absorbirajo in so učinkovite pri spodbujanju sinteze mišičnih beljakovin. Dodana ALA ( alfa lipoična kislina ter posebej dodani encimi ( amilaza, celulaza proteaza, lipaza in  laktaza) omogočajo maksimalno absorbcijo in presnovo beljakovin in ogljikovih hidratov.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

Prašek za izdelavo beljakovinsko-oglljikovo hidratnega napitka z dodanim glutaminom, leucinom, prebavnimi  encimi, vitamini .
 Namenjen je uživanju po velik telesnih naporih predvsem za športnike

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

S sladili – sukraloza
To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej. Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

Alergeni

mlečne beljakovine, gluten

Pakiranje

plastenka 6000 g

Okusi

čokolada / vanilija / jagoda /

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 1-2 porcije Supreme Mass Upgrade dnevno ki sestojijo iz 150 g praška ( cca 3 priložene merice ) skupaj z 300-500  ml posnetega mleka ali vode. Pripravite v mešali posodi

Proizvaja:

APPLIED NUTRITION-ANGLIJA

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

vsebnost

proteinska/beljakovinska mešanica iz sirotkinega  koncentrata in sirotkinega izolata, ogljikovi hidrati-oves, maltodekstrin,  k aminokislina glutamin,.MCT (srednje verižni trigliceridi), ALA (alfa lipoična kislina,HMB (beta-hidroksi beta-metilbutirat),HICA (alfahidroksi izokaproična kislina ), Astragin, prebavni encimi ( lipaza, celulaza, proteaza, amilaza, laktaza), Chrom, probiotiki. Sojin lecitin

 

vrednosti odmerek 100g RI* 100g** RI*
Energijska vrednost 2367kJ      
  566 kcal      
Maščobe

4,5 g

     
od tega nasičene 3,4 g      
ogljikovi hidrat 64,7 g      
od tega skadkor 33,2 g      
proteini 22,9 g      
Soli 0.7g      
 
         
         
Ima izdelka Pakiranje teža   EAN
Critical Mass vreča 6000 g    
         
         
 

Prodajne uspešnice

Whey Concentrate double pack

Whey Concentrate double pack

Kratek opis: Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in najbolj razši..
52.90€ 59.80€
PROTEIN BAR 50 -50g

PROTEIN BAR 50 -50g

..
2.30€
Whey Selection doublepack

Whey Selection doublepack

ratek opis: Whey Selection je zelo napredna beljakovinska formula, sestavljena iz različnih frakcij sirotke, in sicer iz hidrolizata, hidrolizata in ultrafiltriranega..
59.90€ 75.80€
SPEED SERUM - 300 g

SPEED SERUM - 300 g

Kaj je izdelek Speed serum? Speed Serum je novi, izjemno močen »energizer« oziroma pospeševalec izgube maščobe, ki pospešuje presnovo in prežene utrujenost.. Poleg eks..
19.90€
ULTRA A/Z - 150 TAB

ULTRA A/Z - 150 TAB

Kaj je izdelek ultra a/z? Ultra A/Z je posebna matrika 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, obogatena z izvlečki zelenega čaja in grozdnih pečk.Zaradi “timer..
17.90€