mutant creakong
MUTANT CREAKONG

MUTANT CREAKONG

Dobavljivo: Ni na zalogi
Mutant Kreakong je pa dodelana formula kreatinske matrike saj zraven kreatin monohidrata vsebuje izredno absorbilne oblike kreatin magnesijev

 matrika kreatina 

  •  kreatin monohidrat
  •  kreatin magnezijev chelate
  •  tri-kreatin citrat
  • idealen za uporabo pred treningom za poovečanje moči

Posredno vpliva na mišično maso
gradnjo

Povečuje
vzdržljivost in moč

Jača imunski sistem

Brez OH

Kaj je Kreatin?

Kreatin monohidrat je dandanes že klasika med športnimi dodatki. Izdelek Mutant Kreakong je pa dodelana formula kreatinske matrike saj zraven kreatin monohidrata vsebuje izredno absorbilne oblike kreatin magnesijev chelat ter tri kreatin malat.Efektivnost tega dodatka lahko še precej izboljša z dodajanjem dekstroze, glutamina, taurina, idr.

Funkcionlanost in delovanje!

Približno trideset študij na to temo je pokazalo učinkovitost kreatina pri povečanju puste mišične mase. Mišice lahko na račun povečanih zalog kreatina vzdržujejo veliko večjo delovno sposobnost, kar pomeni višji nivo signalov za mišično rast. Znano je, da kreatin povečuje količino vode v mišičnih celicah, kar pomeni bolj anabolno okolje, ki vpliva na sintezo novih mišičnih beljakovin ter hkrati zmanjšuje njihovo razgradnjo. Dodatna hidracija mišičnih celic skupaj s povečanimi signali za rast, pripomore k hitrejši rasti mišične mase.Povečuje zaloge kreatin fosfata v mišičnih celicah, povečuje zmogljivost, moč ter za gradnjo celic najbolj pomembne molekule ATP. Povečuje sposobnost hidracije mišičnih celic ter tako povečuje volumen mišičnih celic ter pospešuje njihovo rast.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

Kreatinska matrika  v prahu

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

brez sladil –
To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej. Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

Alergeni

ne vsebuje alergenov

Pakiranje

plastenka 300gr

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 4gr /1 merico pred pred treningom z zadostno količino vbode (2-3 dcl)

Sestavine

Kreatin monohidra,Kreatin magnesijev chelat, tri-creatin citrat

Proizvaja:

Mutant – ZDA

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

 

odmerek /4g

 

GDA*

Kalorična vrednost

 

 

 

Creatinska mešanica

4000mg

 

 

 

 

 

 

Prodajne uspešnice

Whey Concentrate double pack

Whey Concentrate double pack

Kratek opis: Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in najbolj razši..
52.90€ 59.80€
PROTEIN BAR 50 -50g

PROTEIN BAR 50 -50g

..
2.30€
Whey Selection doublepack

Whey Selection doublepack

ratek opis: Whey Selection je zelo napredna beljakovinska formula, sestavljena iz različnih frakcij sirotke, in sicer iz hidrolizata, hidrolizata in ultrafiltriranega..
59.90€ 75.80€
SPEED SERUM - 300 g

SPEED SERUM - 300 g

Kaj je izdelek Speed serum? Speed Serum je novi, izjemno močen »energizer« oziroma pospeševalec izgube maščobe, ki pospešuje presnovo in prežene utrujenost.. Poleg eks..
19.90€
ULTRA A/Z - 150 TAB

ULTRA A/Z - 150 TAB

Kaj je izdelek ultra a/z? Ultra A/Z je posebna matrika 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, obogatena z izvlečki zelenega čaja in grozdnih pečk.Zaradi “timer..
17.90€