Kreatin Alkalin
 CREATINE  ALKALINE - 150 KAP

CREATINE ALKALINE - 150 KAP

19.90€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 19.90€
Dobavljivo: Na zalogi
Kreatin alkalin je formula, ki je učinkovitejša od klasičnega monohidrata zaradi boljše absorbcije. Kreatin poveča mišično zmogljivost.

Kreatin Alkalin – TOP izdelek po TOP ceni

  • Stabilna oskrba s kreatinom
  • Poveča  ATP 
  • B-kompleks
  • Poveča zaloge kreatin fosfata

Pospešuje
gradnjo

povečuje moč

vpliva na hitro regeneracijo

Brez glutena

Brez OH

brez sladil

Kaj ek Creatin Alkalin ?

Kreatin alkalin je formula, ki je učinkovitejša od klasičnega monohidrata zaradi boljše absorbcije. Kreatin poveča mišično zmogljivost. Bistvenega pomena pri kreatin alaklinu je to, da se ga manjši delež pretvori v kreatinin zaradi visokega ph (12).

Kako deluje?

Razlika med kreatin alkalinom in klasičnim monohidratom je ph vrednost. Ph vrednost je indikator hitrosti pretvorbe kreatina v kreatinin (neuporabna oblika). Alkalin ima visok ph 12, zato je ta pretvorba skoraj onemogočena. Za alaklin je značilno, da hitreje preide v celice in jih hidrira bolje kot navadni monohidrat. Velika prednost kreatin alkalina je ta, da ne povzroča napenjanja, slabosti, mišičnih krčev, ki jih pri določenem odstotku populacije povzroča kreatin monohidrat.

Znanstveno je dokazano da 3 g kreatina dnevno poviša fizično zmogljivost in moč. Kreatin alkalin vsebuje tudi visoke odmerke vitamina B6 in B12 (zmanjšanje utrujenosti, boljša sinteza beljakovin, vloga pri delitvi celic).

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

Kapusle s kreatinomu

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

brez sladil –
To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej. Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

Alergeni

kreatin

Pakiranje

plastenka 150kap/1000mg

Okusi

brez okus/

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 5 kapsule 10-15 min pred treningom z zadostno količino vbode (2-3 dcl)/p>

Sestavine

Creatin Monohydrat (60%), Natriumhydrogencarbonat,  kapsula(goveja želatina), barvilo:: Titanijoksid, strjevalci:magneziumstearat, Nicotinamid, Pyridoxinhydrochlorid, Cyanocobalamin

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

 

5 kap (odmerek)

 

GDA*

Kalorična vrednost

 

 

 

Creatin/

Natriumhydrogencarbonat/

3000mg/1300mg

 

 

 

vitamin b6/b12

2,8mg/5,0ug

 

 

Niacin

32mg

 

 

 

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.