TYROSIN
TYROSINE 120kap

TYROSINE 120kap

12.90€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 12.90€
Dobavljivo: Na zalogi
Aminokislina za tvorbo ščitničnih hormonov (T3) in (T4) ter vseh kateholaminov.

Izredno pomembena aminokislina za sintezo ketoholaminov in ščitničnih hormonov

  • 500mg Tyrosina na kapsulo
  • z dodanim vitaminom B6,B12 in niacin ( B3)
  • Idealen v kombinaciji s kofeinom
  • Pomemben za normalno delovanje ščitničnih hormonov

 

Kratek opis?

 

 

Aminokislina L-tirozin sodeluje pri številnih telesnih funkcijah in se pogosto dopolnjuje kot "dietna aminokislina" in pred treningom kot izhodna snov za sintezo vseh kateholaminov (L-DOPA, dopamin, adrenalin, noradrenalin itd.) in ščitničnih hormonov. Tirozin je obogaten s kompleksom vitamina B, ki med drugim prispeva k zmanjšanju utrujenosti.

 

 

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

 

 

Aminokislina tirozin je lahko učinkovita podpora pri prehrani saj ima lastnost vzdrževanja sinteze pomembnih hormonov in nevrotransmiterjev (ščitničnih hormonov, kateholaminov). Iz tega razloga lahko pred treningom dopolnite tirozin v kombinaciji s kofeinom. Vitamini B tukaj delujejo kot podpornik, kar vam med drugim pomagapri presnovi energije.

Funkcionalnost in delovanje izdelka?

 

 

V nasprotju z aminokislinami iz običajne hrane, beljakovinskih koncentratov ali kombinacij aminokislin imajo posamezne aminokisline, kot je tirozin, na splošno prednost, da lahko razvijejo svojo zelo posebno funkcionalnost ločeno. To je mogoče storiti bolje, če prevladuje posamezna aminokislina, oz. če vstopi v krvni bazen čim bolj izolirano. Tirozin je izhodišče za tvorbo ščitničnih hormonov (T3) in (T4) ter vseh kateholaminov. Slednja kategorija vključuje hormone in nevrotransmiterje v centralnem živčnem sistemu L-DOPA, dopamin, adrenalin in noradrenalina. Pri biosintezi kateholaminov iz tirozina se encim tirozin hidroksilaza najprej uporabi za proizvodnjo L-DOPA, ki nato proizvaja dopamin s pomočjo aromatične L-aminokisline dekarboksilaze (AADC), ki je pogovorno znana kot "hormon sreče"

 

 

Poleg visokih odmerkov L-tirozina (500 mg na kapsulo) Peak tirozin vsebuje tudi kompleks vitamina B z niacinom, vitaminom B6 in vitaminom B12. Ta kompleks med drugim prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter vzdrževanju normalnega živčnega sistema in energetskemu metabolizmu. Vitamin B6 je tudi pomemben dejavnik pri uravnavanju endokrinega sistema in – skupaj z vitaminom B12 – normalnega delovanja imunskega sistema, kar povečuje funkcionalni spekter izdelka.


 

 

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

Kapsula z aminokislino tyrozin in vitaminom B3,6,12

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

brez sladil –

To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej .Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

 

Alergeni

 

Pakiranje

plastenka 120kap

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 1kapsula dnevno 

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

sestava
L-Tyrosin (57%), Polnilo (dekstroza in mikrokristalna celuloza), Kapsula (goveja zelatina), sredstvo za sproščanje (magnezijeve soli maščobnih kislin in hidrogenirano olje, Nicotinamid, Pyridoxinhydrochlorid, Cyanocobalamin.Vitamin B3,6,12
 
vsebnost kap NRV** odmerek1 kap* NRV**
Tyrosin  500mg / 500mg 50%
Vitamin B3(niacin) 8,0mg / 8,0mg  50 %
Vitamin B6
Vitamin B12
0,7mg
1,25ug
  0,7mg
1,25ug
50%
* dnevne vrednosti
** odmerek = 1kap
ime izdelka pakiranje teža okus EAN
Tyrosin plastenka 114g / 5453001852706
Izdelano v skladu z  GMP / HACCP

 

 

Prodajne uspešnice

Whey Concentrate double pack

Whey Concentrate double pack

Kratek opis: Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in najbolj razši..
49.90€ 59.80€
Whey Selection doublepack

Whey Selection doublepack

ratek opis: Whey Selection je zelo napredna beljakovinska formula, sestavljena iz različnih frakcij sirotke, in sicer iz hidrolizata, hidrolizata in ultrafiltriranega..
59.90€ 75.80€
PROTEIN BAR 50 -50g

PROTEIN BAR 50 -50g

..
2.30€
SPEED SERUM - 300 g

SPEED SERUM - 300 g

Kaj je izdelek Speed serum? Speed Serum je novi, izjemno močen »energizer« oziroma pospeševalec izgube maščobe, ki pospešuje presnovo in prežene utrujenost.. Poleg eks..
19.90€
ULTRA A/Z - 150 TAB

ULTRA A/Z - 150 TAB

Kaj je izdelek ultra a/z? Ultra A/Z je posebna matrika 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, obogatena z izvlečki zelenega čaja in grozdnih pečk.Zaradi “timer..
17.90€