Sleep & dream je izredno učinkovit izdelek za trden spanec.
SLEEP & DREAM - 120 kap

SLEEP & DREAM - 120 kap

24.90€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 24.90€
Dobavljivo: Na zalogi
NAJSODOBNEJŠI DODATEK ZA SPANJE! Skrbno pripravljena formula "vse v enem" ki vsebuje melatonin in 11naravnih hranil ki v izjemni sinergiji tvorijo izdelek za popolni spanec !

SLEEP & DREAM - močna formula za dober in trden spanec z dodanim melatoninom in 5HTP

  • Vsebuje  rastlinske izvlečke proti stresu
  • Vsebuje  magnezij in cink
  • Vsebuje melatonin , 5HTP in Theanin
  • Dodan B-kompleks
  • Namenjeno uporabi pred spanjem

Spanje je faktor regeneracije človeškega telesa in vseh njegovih procesov, vključno s procesi regeneracije, ohranjanja mišičnega tonusa, izgube maščobe, krepitev imunskega sistema, delovne sposobnosti in nasplošno podlaga in osnova za zdravo živlenje. 
Nasprotno, to pomeni, da tisti, ki nočnemu spancu ne dajejo ustreznega pomena, ne bodo nikoli mogli v celoti izkoristiti svojega potenciala ter bodo podvženi večji možnosti pojava kroničnih bolezni kot so: kardiovaskularna obolenja, diabetes, neravnovesje hormonov ter druga stanja nelagodja kot so prevelika razdažljivost in celo depresija.
 

Kratek opis funkcije: Sleep & Dream
Sleep & Dream je najsodobnejši dodatek za dober spanec, zasnovan posebej za uporabo pred spanjem.
Dobro utemeljena formula vsebuje zelo močne substrate 5-HTP in hormon melatonin kot glavne aktivne sestavine, kot tudi 9 sinergijskih hranil  100% naravnega izvora ki zaokrožujejo izdelek na formulo za popolno spanje.
 

Funkcionalnost in delovanje:  

peak

Hormon spanja No.1 melatonin

Hormon spanja No.1 melatonin, Nadzoruje ritem dneva in noči človeškega telesa. Pokazalo se je, da prenizka raven melatonina povzroča motnje spanja in tako preprečuje optimalne procese regeneracije in obnavljanja mišic. Pomanjkanje spanca je povezano tudi s slabšo presnovo, povezano s povečano lakoto in hrano, ki ne le upočasni želeno izgubo maščobe, temveč jo lahko celo popolnoma ustavi.

peak

Baldrijan

Baldrijan je znana rastlina v tradicionalni medicini, saj se njen ekstrakt pogosto uporablja za lajšanje motenj spanja in nemir. Z izvlečki hmelja in melise Sleep & Dream ponuja številne druge rastlinske izvlečke, za katere je znano, da se uporabljajo na področju spanja in obvladovanja stresa.

peak

Melisa

Melisa je zelišče, ki se uporablja za zmanjševanje stresa in anksioznosti, ker pomirja živčni sistem in sprošča telo. Tako pomaga odpravljati tudi težave z nespečnostjo in izboljša kakovost spanca.

peak

Hmelj

Hmelj se že stoletja uporablja v zeliščarstvu kot naravno zdravilo za preprečevanje težav s spanjem, blaženje anksioznosti, razdražljivosti in nemirnosti. Vpliva na nevrotransmitor GABA in s tem pomiri živčni sistem. Ima pomirjevalni učinek, zato lahko spanec nastopi hitro, njegova kakovost je boljša, čas spanja pa se podaljša.

peak

Semena afriškega črnega fižola

Semena afriškega črnega fižola vsebujejo posebno naravno sestavino 5-HTP, ki je nujno potrebna za sintezo hormona spanja melatonina. Je v nasprotju s svojim kemičnim predhodnikom L-triptofanom skoraj popolnoma spremenjen v serotonin v telesu.Serotonin je nevrotransmiter, ki spodbuja sproščanje endogenega melatonina preko različnih mehanizmov in skrbi za zniževanje stresa in miren spanec.

peak

Pasijonka

Pasijonka je hitro rastoča vzpenjalka iz družine pasijonkovk. Izvira iz Severne, Srednje in Južne Amerike. Uporabni del rastline je zel, ki vsebuje flavonoide, in odvisno od stopnje rastlinske dozorelosti vsebuje različni delež harmanovih alkaloidov in malo maltola. Južno ameriški in severno ameriški Indijanci so jo uporabljali za zdravljenje živčne napetosti, kot pomirjevalo, pri nespečnosti, epilepsiji, občutkih tesnobe in pri nemirih.

peak

Theanin

Theanin na splošno velja za naravni relaksant in adaptogen. Je aminokislina prisotna v zelenem čaju, v manjših količinah pa jo najdemo tudi v nekaterih vrstah gob . Gre za psihoaktivno snov, kar pomeni, da neposredno vpliva na osrednji živčni sistem preko interakcije z možgani. Strokovnjaki teaninu pripisujejo precejšnji vpliv na splošno razpoloženje predvsem na zmanjšanje stresa.

peak

Sivka

Sivka deluje kot anksiolitik (blaži anksioznost) in pomirjevalo, ki sprošča, zato pomaga pri preprečevanju nespečnosti. Sodeluje z nevrotransmitorjem GABA, ki zmanjša aktivnost živčnega sistema in tako umirja razdražljivost, agresijo in nemir.

peak

Magnezij

Magnezij je izredno pomemben mineral, vpleten v stotine procesov v telesu. Pomaga uravnavati raven melatonina in s tem notranjo biološko uro, tako pa izboljša kakovost spanja, še posebej pri ljudeh, ki imajo s spanjem večje težave. Poleg pomembne vloge pri tvorbi hormona melatonina sodeluje tudi pri vzdrževanju zdrave ravni nevrotransmitorja GABA, ki izboljša kakovost spanja, ker se telo bolj sprosti in stabilizira razpoloženje.

peak

Cink Mineral

Cink Mineral, ki je v telesu nujno potreben za več kot 300 encimskih nalog in prisoten v prav vsaki od naših osemdeset trilijonov celic . Brez njega enostavno ne gre .Lahko bi ga  poimenoval kar »zdravilno« hranilo. Ker je naše telo konstantno podvrženo stresu in drugimi napori potrebujemo cink za uspešno obnovo.

 
 

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

kapsule s rastlinskimi izvlečki za dober spanec

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

brez sladil

To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej. Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok.Če hkrati jemljete andidepresive se pred uporabo izdelka sleep&dream posvetujte s svojim zdravnikom

Alergeni

 

Pakiranje

plastična škatlica 120 kap g

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 4 kapusli dnevno pol ure pred spanjem

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

dodatki

Magnesiumove soli, 

 
Vsebnost /Kap NRV* /odmerek** NRV*
Niacin 4.00 mg 25 % 16 mg 100 %
Vitamin B6 0.35 mg 25 % 1.40 mg 100 %
Vitamin B12 0.63 µg 25 % 2.50 µg 100 %
Magnesium 50 mg 13 % 200 mg 53 %
Zink 1.25 mg 13 % 5.00 mg 50 %
Baldrijan 125 mg / 500 mg /
Ekstrakt Melise 125 mg / 500 mg /
Ekstrakt Hmelja 62 mg / 250 mg /
Ekstrakt afriškega črnega fižola 51 mg / 204 mg /
od tega 5-HTP 50 mg / 200 mg /
Ekstrakt Pasionke 40 mg / 200 mg /
L-Theanin 40 mg / 200 mg /
Ekstakt Lavande/sivke 37 mg / 150 mg /
Melatonin 0.25 mg / 1.00 mg /
* hranilne vrednosti
** Tdnevni odmerek = 4 Kapseln
Ime izdelka pakiranje teža okus EAN
Sleep & Dream plastična škatlica 120 g / 5453001862774
izdelek proizveden v skladu z  GMP/HCCP standardi

 

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.