MSM za zdrave kosti in hrustanec
MSM -120KAP

MSM -120KAP

14.90€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 14.90€
Dobavljivo: Na zalogi
MSM je naravna sestavina žvepla, ki je  v telesu vklučena v različne metabolične procese. Predvsem ima ugoden vpliv na tvorbo kolagena in s tem na pravilno delovanje hrustanca.

MSM-za močne kosti, hrutanec in brezkrbno telesno aktivnost

  • 2.500 mg MSM (methylsinfonylmethan) na odmerek
  • Za pravilno delovanje hrustanca
  • Tvori kolagen
  • Dodan vitamin C
  • Idealen za vse z težavami v sklepih

Kaj jeizdelek MSM?

MSM je naravna sestavina žvepla, ki je v telesu vklučena v različne metabolične procese. Ima vpliv na tvorbo kolagena in s tem na pravilno delovanje hrustanca, zdravje kosti, kože in dlesni. MSM je obogaten z vitaminom C. Najboljše rezultate daje v kombinaciji z EPA/DHA/GLA in Ultra a/z. MSM se najde v mleku, čebuli. Delovanje MSM ni pomembno le za presnovo, pač pa za ustvarjanje kolagena, ki omogoča pravilno delovanje hrustanca in sklepov.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

MSM je naravna sestavina žvepla, ki je  v telesu vključena v različne metabolične procese. Ima ugoden vpliv na tvorbo kolagena in rpavilno delovanje hrustanca

Funkcionalnost in delovanje

Methylsulfonylmethane (MSM) je sestavni del žvepla. Zanimiv je podatek, da je MSM tista sestavina zaradi katere se nam solzijo oči ob rezanju čebule.Žveplo sestavlja 0.25% človeškega telesa in je v bistvu sestavni del aminokislin cisteina in metionina. V telesu sodeluje pri metaboličnih procesih. Delovanje MSM pa ni pomembno samo za presnovo, pač pa ustvarjanje kolagena, ki omogoča pravilno delovanje hrustanca in sklepov.MSM sodeluje pri različnih presnovnih procesih. MSM vsebuje vitamin C (100% RDA). Slednji omogoča pravilno delovanje hrustanca in sklepov,podpira imunski sistem in ščiti celice pred oksidativnim stresom.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

Prehransko dopolnilo - za tvorbo kolagena in s tem pravilno delovanje hrustanca , kosti, kože in dlesni.

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

brez sladil–
Izdelek ni nadomestek  za uravnoteženo prehrano. Uravnotežene prehrana in aktiven življenski slog sta pogoj za učinek izdelka. PRIPOROČENEGA DNEVNEGA ODMERKA NI DOVOLJENO PREKORAČITI. Izdelek ne seme biti na dosegu otrok

Alergeni

kofein

Pakiranje

plastenka 120kap/1oomg

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 3 kapsule dnevno zjutraj ali pred vadbo z 3 dcl vode ali sadnega soka

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

sestava Methylsulfonylmethan(84%),kapsula(goveja želatina),Barvila(Titandioxid), askorbinska kislina
 
vsebnosti /100g NRV* /odmerek** NRV*
Vitamin C / / 80 mg 100 %
Methylsulfonylmethan / / 2500 mg /
* dnevne vrednosti
**doziranje = 3 Kapt
ime izdelka   teža okus EAN
MSM Dose 120 g / 5453001850788
izdelano v skladu z GMP / HACCP

 

 

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.