melatonin
MELATONIN - 180 tab

MELATONIN - 180 tab

14.90€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 14.90€
Dobavljivo: Na zalogi
Melatonin je naravni hormon, ki ga naravno proizvaja žleza v možganih , ki se sprosti  praviloma pred nočnim počitkom in s tem zagotovi telesu trden spanec in s tem počitek in regeneracijo

Melatonin- za trden spanec

  • Kapsula vsebuje 1mg melatonina
  • Vsebuje magnezij
  • Pomaga k trdnemu spancu
  • Zmanjšuje stres
  • Pomaga zmanjševati utrujenost
  • Idealen dodatekpri nespečnosti in v fazah stresa

Kaj je Melatonin?

Melatonin je naravni hormon, ki ga naravno proizvaja žleza v možganih , ki se sprosti  praviloma pred nočnim počitkom in s tem zagotovi telesu trden spanec in s tem počitek in regeneracijo .S tem, ko se staramo, naše telo proizvaja vedno manj melatonina, zaradi česar je vse težje zaspati. Prav tako današnji moderni način življenja poln stresa, nezdrave prehrane, izmensko delo privede telo do stanja , ko to  več ne “prepozna” naravnega ritma , ki so ga nekoč poznali naši predniki in kot ezultat tega je izločanje tega hormona .

Melatonin nima samo hormonske funkcije, ampak je tudi pomemben antioksidant. Kot antioksidant je tako lahko prisoten povsod v možganih. Je edini antioksidant, ki vstopa v mitohondrije, kjer se odvija celično dihanje. Tam nevtralizira proste radikale takoj ob njihovem nastanku. Melatonin nevtralizira najbolj reaktivne hidroksilne in peroksidne radikale.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

Melatonin kot naravni hormon bo v zelo kratkem času izboljšal naš spanec in s tem seveda pripomogel, da se bodo problemi s prebujanjem ponoči zmanjšali ter kasneje zagotovil tudi trden spanec. Na ta način se bo telo regeneriralo, zbudili se bomo spočiti kar bo pripomoglo našemu rapoloženju ter tudi delovni aktivnosti skozi dan.

 

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

Tableta/1mg melatonina

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

brez sladil
Uravnotežena in raznolika prehrana in zdrav način življenja so bistvenega pomena za delovanje opisanega proizvoda. Prekoračitev dnevnega odmerka se odsvetuje. Hranite izven dosega otrok

Alergeni

 

Pakiranje

plastenka 180 tab

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 1 krat dnevno eno tableto 1 uro pred spanjem

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

sestava Magnesiumhydroxidcarbonat, Calciumove soli ortofosforne kisline, mikrokristallin, celuloza, Magnezievoksid, (Hydriertes Bombažno oljel, Magnezumove soli von maščobnih kislin, Melatonin 0,22%.
 
vsebnost /100g NRV** /Portion** NRV*
Melatonin / / 1 mg  
Magnezium / / 60 mg  
* dnevne vrednosti
** doziranje (1 Kapsel)okus
      Geschmack EAN
Melatonin plastenka 90gr / 5453001866758
Izdelano v skladu z GMP / HACCP-Koncepta