Mgnezij citrat
MAGNESIUM CITRAT -240g

MAGNESIUM CITRAT -240g

14.90€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 14.90€
Dobavljivo: Na zalogi
Magnezij je vključen v približno 300 presnovnih procesov. Prispeva k normalni energetski presnovi, k normalnemu delovanju mišic, ravnovesju elektrolitov, kot tudi k normalni sintezi beljakovin.

Magnezij- mineral v prahu z visoko biološko uporabnostjo

  • Prispeva k normalnemu delovanju mišičevja
  • Prispeva k normalni energetski presnovi
  • Obogaten z vitaminom C in vitaminom B6
  • Osvežujoč okus, brez barvil
  • Idealen dodatek po aktivnosti

Kaj je izdelek Magnezijcitrat?

Magnezij je mineral vključen v približno 300 presnovnih procesov.Izrednega pomemna pred vsem za aktivne osebe in športnike.prispeva k normalni energetski presnovi, k normalnemu delovanju mišic, ravnovesju elektrolitov, kot tudi k normalni sintezi beljakovin. PEAK Magnezijev citrat je optimiziran z vitamini B6 in C

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

Magnezij je hranilo, ki deluje kot regulator snovi v telesu in sodeluje v številnih presnovnih procesih.Magnezijev citrat prispeva k normalni presnovi energije in zmanjšuje utrujenost in ugodno vpliva na delovanje mišic.ma funkcijo pri delitvi celic in prispeva k normalni sintezi beljakovin ter skrbi za zdrave kosti in zobe.

Funkcionalnost in delovanje

Glede na trenutne raziskave je magnezij kot encim vključen v 300 presnovnih procesov. sodeluje pri sintezi ATP, kar pomeni proizvodnjo ATP, adenozin trifosfata.ATP je še posebej pomemben za športnike, saj služi kot takojšen vir energije za mišične kontrakcijesaj se zaloge ATP v celoti razgradijo v 2-3 sekundah, zato ga je treba nenehno obnavljati.Magnezij je vključen v proces sinteze beljakovin in ima vlogo pri delitvi celic in tako prispeva v normalnemu delovanju živčnega sistema.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

Magnezijev Citrat(prehransko dopolnilo)

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

s sladili– acesulfam k, sukraloza
To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo prehrano
Navedenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti
Shranjujte izdelek izven dosega otrok.

Alergeni

kofein

Pakiranje

plastenka 240g prašek

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 4 g praška (merica) raztopljenega v 200 ml vode 1-4x dnevno

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

sestava okus Fresh Orange:
Magnesiumsalze der Citronensäure 40%, Säuerungsmittel: Citronensäure und Apfelsäure, Inulin, Natriumbicarbonat, Aroma, Ascorbinsäure, Süßungsmittel: Acesulfam-K, Sucralose, Pyridoxinhydrochlorid.

okus Berry Mix:
Magnesiumsalze der Citronensäure 40%, Säuerungsmittel: Citronensäure und Apfelsäure, Inulin, Natriumbicarbonat, Aroma, Ascorbinsäure, Säuerungsmittel: Acesulfam-K, Sucralose, Farbstoff: Karmin-Extrakt, Pyridoxinhydrochlorid.
 
vsebnost /100g NRV* /Portion** NRV*
Vitamin C / / 80 mg 100 %
Vitamin B6 / / 1.40 mg 100 %
Magnesium / / 250 mg 67 %
* dnevne vrednosti
** doziranje = 4 g Prašek
ime  pakiranje teža okus EAN
Magnesium Citrat plastenka 240 g Fresh Orange 5453001853703
      Berry Mix 5453001861296
izdelano v skladu z  GMP / HACCP

 

 

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.