Glukozamin
GLUCOSAMINE  - 120 KAP

GLUCOSAMINE - 120 KAP

14.90€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 14.90€
Dobavljivo: Na zalogi
Glukozamin zagotavlja pomembne sestavine vezivnemu tkivu, hrustancu in prispeva k normalni tvorbi kolagena in normalnemu delovanju hrustanca.

Zagotavlja pomembna hranila za sklepe, hrustanec, kite in vezi

  • 1.250 mg glokozamina (sulfat)
  • 650 mg kolagena
  • Visoki odmerki vitamina C in vitamina E
  • Idealen za vzdrževanje kakor tudi za zdravljenje poškodovanega hrustanca, vezi, sklepov
  • Idealen dodatek za vse , ki imajo težave s sklepi

Kaj jeizdelek Glucosamin?

Glucosamin je sestavina sinovialne tekočine in veznega tkiva in hrustanca.Glukozamin je derivat D-glukoze in glavni sestavni del kondroitina, glikozaminoglikana (GAG). Je bistven element sklepov, hrustanca in veznega tkiva.Izdelku je dodan protein kolagen za nadgradnjo vezivnega tkiva. Vsebuje še vitamina C in E..

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

Glukozamin zagotavlja pomembne sestavine vezivnemu tkivu, hrustancu in prispeva k normalni tvorbi kolagena in normalnemu delovanju hrustanca.Za opimalen učinek ga je zaželjeno izdelka kombinirati z maščobnimi kislinami EPA/DHA/GLA ter multivitaminskimi tabletami Ultra A/Z.

Funkcionalnost in delovanje

Peak Glukozamin je sestavljen iz 64% glukozamina in 36% žvepla.Glukozamin je derivat D-glukoze in glavni sestavni del kondroitina, glikozaminoglikana (GAG). Je bistven element sklepov, hrustanca in veznega tkiva.Kolagen je najbolj razširjen človeški protein s približno 30-odstotnim deležem in pomemben organski del vezivnega tkiva.Visok odmerek vitamina C (180 mg/odmerek) v glukozaminu prispeva k normalni tvorbi kolagena.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

kapsule  z glucosaminom

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

brez sladil–
Uravnotežena in raznolika prehrana in zdrav način življenja so bistvenega pomena za delovanje opisanega proizvoda. Prekoračitev dnevnega odmerka se odsvetuje. Hranite izven dosega otrok

Alergeni

 

Pakiranje

plastenka 120kap/1000mg

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 3 tablet skozi dan z 2-3 dcl vode

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

sestava Glucosaminsulfat stabilisiert mit Kaliumchlorid (Krustentiere) (56%), Kollagen-Hydrolysat (Rind), Kapselhülle (Rindergelatine, Farbstoff: Titandioxid), L-Ascorbinsäure (6,7%), DL-Alpha-Tocopherylacetat (2,2%), Trennmittel: Magnesiumsalze von Speisefettsäuren (pflanzlich).
 
vsebnosti /100g NRV** /Portion** NRV*
Vitamin E / / 30 mg 250 %
Vitamin C / / 180 mg 225 %
Glucosaminsulfat / / 1250 mg /
davon Glucosamin / / 1000 mg /
Kollagenes Hydrolysat / / 650 mg /
* dnevne referenčne vrednosti 
**dpziranje = 3 Kapseln
ime izdelka pakiranje teža okus EAN
Glucosamin plastenka120g     5453001852690
izdelano v skladu z  GMP/ HACCP

 

 

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.