berberin tmg
BERBERIN -60kap

BERBERIN -60kap

14.90€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 14.90€
Dobavljivo: Na zalogi
Zmanjšuje raven holesterola ter uravnava krvni sladkor

Za uravnavanje krvnega sladkorja in holestoerola

  • 300mg čisega Berberina HCL iz ekstrakta Berberis Aristata 50:1
  • 1mg Piperina
  • Širok spekter delovanja
  • Aktivarot metabločinega encima AMPK
  • Pomemben za normalno raven krvnega sladkroja in holesterola

Kratek opis?

Berberin velja za absolutno "novost" med rastlinskimi izvlečki! Zakaj? Čeprav trenutno ni jasnih znanstvenih dokazov o učinku, je vedno več rezultatov posameznih študij in poročil, ki potrjujejo izjemno zanimive učinke alkaloida na uravnavanje krvnega sladkorja in holesterola. Berberin je kot tako imenovani GDA (glucose disposal(rastavljalec) "agent") še posebej priljubljen pred obroki z visoko vsebnostjo ogljikovih hidratov, saj naj bi spodbujal izboljšano absorpcijo ogljikovih hidratov v obliki glikogena v mišicah. Berberin naj bi tudi zmanjšal kopičenje maščobe in zmanjšal nihanje krvnega sladkorja. Berberin velja tudi za zanimivega, ko gre za optimizacijo ravni holesterola.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

Pomembno dejstvo o berberinu je, da ima žal zmanjšano biološko uporabnost v svoji prvotni obliki. Da bi to izboljšali, so berberinu dodali tudi piperin iz izvlečka črnega popra. Kot tako imenovani »bioenhancer« lahko bistveno izboljša biološko uporabnost in s tem absorpcijo berberina. Berberin zagotavlja impresivnih 300 mg čistega berberina HCl na kapsulo, izdelano iz visoko koncentriranega ekstrakta Berberis Aristata (50:1)..

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek
kapsula z rastlinksim izvlečkom

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

brez sladil 

To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej .Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

 

Alergeni

 

Pakiranje

plastenka 60 kap

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 2 tablete pol ure pred spanjem

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

sestava Berberis Aristata Extrakt 50:1 (Lubje) 90 %,polnilo (mikrokristalna celuloza), kapsula (Hydroxypropylmethylcelluloza), sredstvo proti strjevanju (Magnesiumove soli maščobnih kislin), Ekstrakt črnega popra(plod).
 
vsebnost 1/tab NRV** odmerek2tab* NRV**
Berberin 300mg / 600mg  
Piperin 1mg / 2mg   
         
* dnevne vrednosti
** odmerek = 2tab
ime izdelka pakiranje teža okus EAN
Berberin plastenka 48g /

5453001866987