Adaptogen
NO STRESS

NO STRESS

19.90€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 19.90€
Dobavljivo: Na zalogi
Adaptogen se uporablja ob telesnem naporu in o stresnih situacijah. Pripomore k boljši regeneraciji.

Matrika azijskih naravinih rastlinskih izvlečkov

  • 500 mg izvlečka rožnega korena
  • 400 mg izvlečka gingsenga
  • 350 mg izvlečka ašvagande
  • 250 mg izvlečka čiste gorske smole

Kaj je Adapthogen ?

Adapthogen vsebuje izvlečke rožnega korena, ginsenga, asvagande in čsite gorskesmole. Ti rastlinski izvlečki imajo v azijskem ljudskem zdravilstvu več stoletno tradicijo in se lahko uporabljajo v obdobjih psihičnega in fizičnega stresa oziroma napora.

Kako deluje ?

Adaptogen vsebuje izvlečke vir za mišično rast. Zmanjšujejo telesno in psihično utrujenost. Koncentracija, hitrost reakcij in eksplozivna moč dlje časa ostanejo na visokem nivoju. Z uživanjem BCAA pred ali med treningom se prepreči proces katabolizma (razgradnja mišič) in se doseže večjo vzdržljivost mišic, hitrejšo regeneracijo in večji prirastek mišične mase.

Adaptogen je sinergistična matrika različnih rastlinskih izvlečkov, ki se uporabljajo predvsem v azijskem ljudskem zdravilstvu. Adaptogen se uporablja v času vadbe (ob telesnem naporu) in ob stresnih situacijah

Intenzivni trening povzroča stres v telesu. Psihični on fizični stres sta škodljiva za telo. Kombinacija sinergističnih sestavin v adaptogenu zmnajšuje psihični in fizični stres.Izvleček rožnega korena se je uporbaljal že v antični Grčiji in vsebuje rosavin. Ekstrakt gingsenga azijska ljudstva uporabljajo že skoraj tisoč let.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

Rastlinski izvlečki (anti stres)

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

brez sladil–
To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej. Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok.

Alergeni

 

Pakiranje

vakumsko pakiranje 60 kap 

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 2 kapusli dnevno na 5 ur

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

sestava Rhodiola-Rosae-Extrakt, Ginseng-Extrakt, Ashwagandha-Extrakt, Shilajit, Kapsula (goveja želatina, Barvilaf:Titandioxid),strjevalec:Magnesiumove soli 
vsebnost /100g NRV** /Portion** NRV**
Rhodiola-Rosae-Extract (Standard. to 4% Rosavines) / / 500 mg /
Ginseng-Extrakt (15% Ginsenosides) / / 400 mg /
Ashwagandha-Extrakt (4% Whitanolides) / / 350 mg /
Shilajit (20% Fulvinsäure) / / 250 mg /
** dozranje 2 Kap.
Ime izdelka Pakiranje Teža Okus EAN
NO STRESS Dose 54 g / 5453001851624
Izdelano v skladu z GMP / HACCP

 

 

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.