Speed topilec maščobe
SPEED - 60 kap

SPEED - 60 kap

12.90€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 12.90€
Dobavljivo: Na zalogi
SPEED vsebuje visoko koncentrirane ekstrakte guarane in zelenega čaja. peed kapsule pospešujejo izgubo maščobe, povečujejo vzdržljivost in moč.

 

    Visokokoncetrirana formula kofeina, aminokislin ter rastlinskih izvlečkov

  • 400mg kofeina na kapuslo
  • panax, ginseng,ingver, naringin ter izvlečki grenke pomaranče
  • nepogrešljiv dodatek pri hujšanju

Kaj jeizdelek Speed?

SPEED vsebuje visoko koncentrirane ekstrakte guarane in zelenega čaja. Znano je, da so polifenoli iz zelenega čaja zelo zdravi in, da je guarana nežno naravo poživilo oziroma stimulans.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

Zaradi visoke vsebnosti ekstraktov guarane, zelenega čaja in kofeina, odlikuje Speed izredna učinkovitost in funkcionlanost. Delovanje kapsul boste začutli že 15 min po zaužitju, kot povečanje telesne temperature in znojenje.
Speed kapsule pospešujejo izgubo maščobe, povečujejo vzdržljivost in moč

Funkcionalnost in delovanje

Kofein je alkaloid iz skupine ksantinov in ga najdemo v zrnah kave kakor tudi v posameznih vrstah čaja.Kofein je najbolj priljubljen stimulans. Vpliva na povečanje moči, vzdržljivosti in termogenezo. Tirozin je funkcionalna aminokislina in deluje kot izhodiščni substrat za sintezo vseh kateholaminovJe funkcionalna aminokislina in deluje kot izhodiščni substrat za sintezo vseh kateholaminov. Taurin deluje pri pomembnih presnovnih procesih in velja za enega izmed antioksidantov. Naringina je idealno hranilo v kombinaciji s kofeinom. Ta kombinacija poveča biološko uporabnost obeh sestavin

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.