Hellburner Hers
HELL BURNER HERS - 90 KAP

HELL BURNER HERS - 90 KAP

24.90€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 24.90€
Dobavljivo: Na zalogi
Hellburner Hers je izdelek, posebej sestavljen za ženske. Vsebuje preko 15 različnih hranil, ki skrbijo za modulacijo estrogena, regulacijo vode v telesu, presnovo maščobe in ogljikovih hidratov.

Hell burner - hers

 • posebno koncipiran za ženske z številnimi zelišči
 • ekstrat guarane,zeleni čaj,preslica
 • ekstrat grenivke,brina,ginko biloba,brusnica
 • ekstrat kajenskega popra, ekstrat piperina, ekstrat brusnice

Kaj je Hellburner - hers?

 

Hellburner Hers je popolnoma nov izdelek, zasnovan za žensko populacijo. Vsebuje hranila za modulacijo estrogena, rastlinske izvlečke za regulacijo vode v telesu, cink za presnovo maščobe in ogljikovih hidratov, zeleni čaj, tirozin in druge.

Funkcionalnost in delovanje !

Prehranska formula Hellburner Hers, posebej prilagojena potrebam žensk, vsebuje skupaj 17 močnih ključnih substratov, ki so razloženi spodaj. Zaradi dejstva, da imajo ženske drugačno sproščanje kateholaminov, povezano s treningom, kot moški, Hellburner Hers zagotavlja manj in nižje odmerke stimulansov kot na primer Hellburner Black Edition.
Hellburner Hers torej vsebuje na primer količino 80 mg kofeina, ki se na prvi pogled zdi nizka, vendar je posebej prilagojena. Poleg prednosti dobave stimulansov v količini, ki je odvisna od spola in s tem na podlagi potreb, je to zanimivo tudi za občutljivejše ženske, ki so se že soočale s težavami tolerance po jemanju Hellburner Black Edition. Hellburner Hers temelji tudi na številnih rastlinskih izvlečkih, od katerih naj bi nekateri imeli antiestrogene lastnosti (Polygonum cuspidatum, Gingko biloba, Mangosteen & Brassaiopsis glomerulata). Pri mnogih ženskah presežek estrogenov pogosto vodi v nenadno povečanje telesne mase, saj se presežek estrogena lahko veže na običajno žensko maščobno tkivo.

Hellburner Hers Formula vsebuje tudi močne izvlečke, ki so povezani z dehidracijo v kontekstu športne prehrane (regrat in peteršilj).Hellburner Hers je sestavljen tudi iz teh funkcionalnih rastlinskih izvlečkov in sosubstratov:

 • Ekstrakt zelenega čaja (izvleček zelenega čaja)
 • Ekstrakt guarane (izvleček guarane; "nežen stimulans")
 • Ekstrakt grozdnih semen Ekstrakt preslice (izvleček preslice)
 • Ekstrakt brusnice (izvleček brusnice) Ekstrakt brina (izvleček brina)
 • Ekstrakt kajenskega popra (izvleček kajenskega popra)
 • Piperin (piperidin alkaloid)

Hellburner Hers z L-tirozinom Hellburner Hers vsebuje tudi priljubljeno aminokislino, ki je znana kot izhodišče za sintezo vseh kateholaminov in ščitničnih hormonov in ima zato stalno mesto v sodobni športni prehrani.
Hellburner Hers zaokrožuje pomemben element v sledovih cink, ki med drugim dokazano prispeva k normalni presnovi ogljikovih hidratov in maščob.

 • Ni pomembno, ali ste ambiciozen tekmovalni športnik ali preprosta gospodinja, ki išče ustrezen prehranski dodatek kot del spremembe prehrane v povezavi s športno dejavnostjo je Hellburner Hers idealen prehranski dodatek za vse ženske

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

kapusla   – 950mg z zelišči 

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

brez sladil
Uravnotežena in raznolika prehrana in zdrav način življenja so bistvenega pomena za delovanje opisanega proizvoda. Prekoračitev dnevnega odmerka se odsvetuje. Hranite izven dosega otrok

Alergeni

 

Pakiranje

plastenka 90 kap

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 2 krat dnevno eno tableto po obroku z veliko tekočine

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

sestava Izvleček zelenega čaja (list), L-tirozin, ekstrakt guarane (semena), lupina kapsule (hidroksipropilmetilceluloza, barva: titanov dioksid), izvleček regrata (korenina), izvleček peteršilja (korenina), izvleček grozdnih pečk, izvleček Polygonum cuspidatum (steblo) , izvleček preslice (izvleček brusnice) (steblo) ), izvleček brina (sadje), izvleček kajenskega popra (sadje), izvleček ginka bilobe (list), izvleček mangostina (sadje), sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), kofein, ekstrakt brassaiopsis glomerulata (koren), cinkov citrat, piperin .
 
vsebnost /100g NRV* /Portion** NRV*
Cink / / 50mg 50 %
zeleni čaj( list) / / 400mg  
Tyrosin / / 400mg  
Gvarana / / 300mg  
ekstratk regrata / / 250mg  
ekstrakt peteržilja / / 200mg  
Ekstrakt grozdnih pečk - 95 % oligo proantocianidinov 100 mg / / 100mg  
Ekstrakt poligonum cuspidatum  / / 100mg  
Ekstrakt preslice / / 100mg  
Ekstrakt brusnice / / 100mg  
Ekstrakt brina / / 100mg  
Ekstrakt kajenskega popra / / 100mg  
Ekstrakt ginko biloba / / 50mg  
Ekstrakt mangostina  / / 50mg  
Ekstrakt Brassaiopsis glomerulata / / 25mg  
Piperin / / 5,0mg  
Kofein skupni / / 80mg  
         
        /
* dnevne vrednosti
** doziranje =3kap
ime izdelka pakiranje teža Geschmack EAN
Hell burner hers plastenka 85,5 g / 5453001858456
Izdelano v skladu z  GMP / HACCP

 

 

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.