melatonin
MELATONIN-180tab

MELATONIN-180tab

14.90€
Dobavljivo: Na zalogi
Melatonin je naravni hormon, ki ga naravno proizvaja žleza v možganih , ki se sprosti  praviloma pred nočnim počitkom in s tem zagotovi telesu trden spanec in s tem počitek in regeneracijo

Melatonin- za trden spanec

  • Kapsula vsebuje 1mg melatonina
  • Vsebuje magnezij
  • Pomaga k trdnemu spancu
  • Zmanjšuje stres
  • Pomaga zmanjševati utrujenost
  • Idealen dodatekpri nespečnosti in v fazah stresa

Kaj je Melatonin?

Melatonin je naravni hormon, ki ga naravno proizvaja žleza v možganih , ki se sprosti  praviloma pred nočnim počitkom in s tem zagotovi telesu trden spanec in s tem počitek in regeneracijo .S tem, ko se staramo, naše telo proizvaja vedno manj melatonina, zaradi česar je vse težje zaspati. Prav tako današnji moderni način življenja poln stresa, nezdrave prehrane, izmensko delo privede telo do stanja , ko to  več ne “prepozna” naravnega ritma , ki so ga nekoč poznali naši predniki in kot ezultat tega je izločanje tega hormona .

Melatonin nima samo hormonske funkcije, ampak je tudi pomemben antioksidant. Kot antioksidant je tako lahko prisoten povsod v možganih. Je edini antioksidant, ki vstopa v mitohondrije, kjer se odvija celično dihanje. Tam nevtralizira proste radikale takoj ob njihovem nastanku. Melatonin nevtralizira najbolj reaktivne hidroksilne in peroksidne radikale.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

Melatonin kot naravni hormon bo v zelo kratkem času izboljšal naš spanec in s tem seveda pripomogel, da se bodo problemi s prebujanjem ponoči zmanjšali ter kasneje zagotovil tudi trden spanec. Na ta način se bo telo regeneriralo, zbudili se bomo spočiti kar bo pripomoglo našemu rapoloženju ter tudi delovni aktivnosti skozi dan.

 

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

Tableta/1mg melatonina

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

brez sladil
Uravnotežena in raznolika prehrana in zdrav način življenja so bistvenega pomena za delovanje opisanega proizvoda. Prekoračitev dnevnega odmerka se odsvetuje. Hranite izven dosega otrok

Alergeni

 

Pakiranje

plastenka 180 tab

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 1 krat dnevno eno tableto 1 uro pred spanjem

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

sestava Magnesiumhydroxidcarbonat, Calciumove soli ortofosforne kisline, mikrokristallin, celuloza, Magnezievoksid, (Hydriertes Bombažno oljel, Magnezumove soli von maščobnih kislin, Melatonin 0,22%.
 
vsebnost /100g NRV** /Portion** NRV*
Melatonin / / 1 mg  
Magnezium / / 60 mg  
* dnevne vrednosti
** doziranje (1 Kapsel)okus
      Geschmack EAN
Melatonin plastenka 90gr / 5453001866758
Izdelano v skladu z GMP / HACCP-Koncepta

 

Prodajne uspešnice

Whey Concentrate double pack 2000g

Whey Concentrate double pack 2000g

Kratek opis: Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in najbolj razši..
29.90€ 35.80€
SPEED SERUM-300GR

SPEED SERUM-300GR

Kaj je izdelek Speed serum? Speed Serum je novi, izjemno močen »energizer« oziroma pospeševalec izgube maščobe. Poleg ekstrakta zelenega čaja, guarane, kofeina, glukor..
19.90€
VEGAN PROTEIN isolat - 750g

VEGAN PROTEIN isolat - 750g

kratek opis: Vegan Protein Fusion predstavljo 100% naravne in čiste rastlinske beljakovine, ki so idealen dodatek za vegane in ljudi z intoleranco na določena živila...
14.90€
ULTRA A/Z -150TAB

ULTRA A/Z -150TAB

Kaj je izdelek ultra a/z? Ultra A/Z je posebna matrika 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, obogatena z izvlečki zelenega čaja in grozdnih pečk.Zaradi “timer..
9.90€
PROTEIN BAR 50 -50GR