fullass fuck
FULL ASS F*CK NO BOOSTER 357 g

FULL ASS F*CK NO BOOSTER 357 g

Dobavljivo: Ni na zalogi
Minimalna količina za naročilo: 100
FULL ASS F*CK je bil zasnovan tako, da povečuje sposobnost treniranja v smislu intenzivnosti (moči) kot tudi vzdržljivosti.

IZREDNO UČINKOVIT PRE-WORKUT IZDELEK BREZ KOFEINA– mešanica velikega števila hranil

  • 4000 mg citruiln malate
  • 2000 mg taurin
  • 30 mg niacin
  • posebna mešanica: 650mg Dan-Shen Extract: 500G ekstrakt rdeče pese: 250 MG L-Norvaline: 100MG Citrusov  (Hesperidin): 5MG ekstrakt črnega popra
  • Popolna topnost

Kratek opis:

FULL ASS F*CK je bil zasnovan tako, da povečuje sposobnost treniranja v smislu intenzivnosti (moči) kot tudi vzdržljivosti. Je kompletna formula , ki za razliko od mnogih izdelkov na trgu omogoča hkrati in neverjeten “pump” kot tudi povečanje moči in energije v času samega treniga oz. ”boost”

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

Izdelek vsebuje vsa najpomembnejše sestavine , ki jih telo potrebuje v času treninga in sicer: iz telesa in s tem povečuje delovno sposobnost  Citrulin malate je v telesu prekurzor aminokisline L-arginin. L-arginin pa je potreben za nastanek dušikovega oksida (večino bolje poznan pod kratico NO). S tem prihaja do povečanja pretoka krvi in kisika v mišice ter s tem veja količina hranil . Kot rezulat tega pride do maximalnega “pump”-a , Tavrin izboljšuje koncentracijo, zbranost, fizično vzdržljivost. Ščiti pred utrujenostjo in pospešuje regeneracijo tako, da glukozo transportira do celic. Vsekakor je tavrin odličen dodatek pred vadbo, kajti pripomore k večji koncentraciji in zmogljivosti. Povečana količina tavrina v krvi v času vadbe pomeni boljši transport glukoze do mišičnih celic, kar pomeni več energije in delovne zmožnosti.

 

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

FULL ASS F*CK  ( prehransko dopolnilo)

Izdelek

Prašek za izdelavo energijskega napitka

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

 

alergeni

S sladili.sukraloza

To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej .Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

 

Pakiranje

platenka 357 gr

Okusi

/ limona / robida/mango / mešano sajde

Rok trajanja
 

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 12 praška ( 1merica) v 300-500 ml vode . Spijte pol ure pred trenigom

Sestavine

Prehrambene vrednosti Na merico :

Vitamin B3 (as Niacin) 250 mg
Magnesium   9mg
Sodium  15 mg
Potassium  17 mg
L-Citruline 4000 mg
L-Taurine 2000 mg
Glycerol monostearat 1000 mg
L-Taurine 1000 mg
Dan-Shen Extract:  650 mg
L-Norvaline:  250 mg
ekstrakt rdeče pese 650mg
ekstrakt črnega popra 5 mg
potasium 36 mg

 

Proizvaja: Rich Piana 5% nutrition ZDA
Distribucija: Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

 

 

 

 

Prodajne uspešnice

Whey Concentrate double pack

Whey Concentrate double pack

Kratek opis: Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in najbolj razši..
49.90€ 59.80€
Whey Selection doublepack

Whey Selection doublepack

ratek opis: Whey Selection je zelo napredna beljakovinska formula, sestavljena iz različnih frakcij sirotke, in sicer iz hidrolizata, hidrolizata in ultrafiltriranega..
59.90€ 75.80€
PROTEIN BAR 50 -50g

PROTEIN BAR 50 -50g

..
2.30€
SPEED SERUM - 300 g

SPEED SERUM - 300 g

Kaj je izdelek Speed serum? Speed Serum je novi, izjemno močen »energizer« oziroma pospeševalec izgube maščobe, ki pospešuje presnovo in prežene utrujenost.. Poleg eks..
19.90€
ULTRA A/Z - 150 TAB

ULTRA A/Z - 150 TAB

Kaj je izdelek ultra a/z? Ultra A/Z je posebna matrika 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, obogatena z izvlečki zelenega čaja in grozdnih pečk.Zaradi “timer..
17.90€