Arginin za povečano vzdržljivost
ARGININ-120KAP

ARGININ-120KAP

19.90€ 15.90€ -20%
Dobavljivo: Na zalogi
Z zaužitjem L-arginina pred aktivnostjo dosežemo hiter in pospešen dotok krvi v mišice, večjo vzdržljivost in manjšo utrujenost.

Kaj je Arginin?

je ena izmed najpomembnejših aminokislin, ki so vključene v mnoge procese v telesu.Pri aktivni populaciji je arginin zelo priljubljen. Znan je kot predhodnik dušikovega oksida.Prispeva k povečanju dotoka krvi v mišice, zmanjševanju utrujenosti in vzdrževanju energetske presnove.

Kako deluje Arginin?

Z zaužitjem L-arginina pred aktivnostjo dosežemo hiter in pospešen dotok krvi v mišice ter s tem dosežemo večjo moč, vzdržljivost in manjšo utrujenost. Učinki arginina so odvisni od posameznikovih ciljev (povečanje mišične mase, vzdržljivost, itd.), od odmerka, aktivnosti in prehranjevalnih navad.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.