PAKET ZA MASO PREMIUM
PAKET "BIG" PREMIUM

PAKET "BIG" PREMIUM

118.10€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 118.10€
Dobavljivo: Na zalogi

Hitra oskrba z ogljikovimi hidrati

 • Visoki glikemični indeks (115) ter nizka osmolarnost -100 mOsm/kg
 • Nepogrešljiv dodatek v kombinaciji z beljakovinami, aminokislinami in kreatinom
 • Prispeva k regeneraciji in delovanju mišičevja
 • Zagotavlja veliko energije in vitaminov
 • Brez okusa
 • namenjen vsem tistim , ki težke treninge ali druge fizične aktivnosti

Izredno močan pre-workout booster za pred treningom.

Vsebuje optimizirano razmerje za neverjeten mišični pump na treningu.

 • NO prekurzorji v najvišjem odmerku
 • 8.000mg L-citrulina
 • 6.000mg L-arginina AKG
 • 4.000mg tavrina
 • 2.000mg L-arginin nitrata

 BCAA TST- narejene po posebnem postopku popolne topnosti

 • Razmerje 2:1:1
 • 10 gaminokilsin  na odmerek
 • 100% čiste BCAA
 • Hitra absorpcija
 • Popolna topnost
 • Za pred, med in po vadbi

Proteini z visokim deležem izolata in ekstra 5 g levcina

 • 80% beljakovin s hitro absorbcijo
 • Različne frakcije sirotke
 • Dodatek L-levcina (5 g)
 • 44% izolata, 5% hidrolizata
 • Izjemna biološka vrednost
 • Dodani prebavni encimi, vitamini

Glucofast- kratek opis

Glucofast je škrobni hidrolizat z glikemičnim indeksom 115. Glucofast nam pod izotoničnimi pogoji daje večjo količino energije kot monosaharidi (glukoza ali fruktoza) ter ima osmolarnost 100 mOsm/ kg. Primeren je za dovajanje velike količine ogljikovih hidratov ter s tem povezano izločanje inzulina. Glucofast se primarno uporablja pri vzdržljivostnih športnih zaradi njegove izjemne sposobnosti polnjenja glikogenskih depojev ter izločanja inzulina. Vse več se uporablja tudi v športih, ki zahtevajo večjo telesno moč.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

Omogoča nam vnos gljikovih hidratov v organizmu dostopni obliki. Telo jih potrebuje za doseganje maksimalnih telesnih zmogljivosti in za hitrejšo regeneracijo. Zaradi visokega izločanja inzulina, ki jo povzroča Glucofast, se vsa hranila, ki se nahajajo v krvi transportirajo v celice – tako mišične kot tudi maščobne.Zadostna raven cinka v telesu je zelo pomembna. Dodatek cinka omogoča normalno sintezo beljakovin, ki so pomembne za izgradnjo mišic.

Glucofast velike količine energije (200 g ogljikovih hidratov ali več) zelo hitro (v približno 30 min) pod izotoničnimi pogoji (ni potrebna dodatna količina vode v krvi in črevesju) transportira v celice.

V zelo kratkem času dvigne nivo inzulina in transportira hranila, ki se nahajajo v krvi v celice, kjer se porabijo za energijo ali rast.

Epic Pump- kratek opis

Epic Pump je izredno močan pre-workout izdelek, ki vsebuje kar 16.000mg prekurzorjev NO. Sestavine so skrbno izbrane in delujejo sinergistično.

Kaj lahko pričakujem od Epic Pump izdelka?

Epic Pump združuje le najboljše prekurzorje dušikovega oksida (NO), ki med sabo delujejo sinergistično.

Epic Pump s 8.000 mg L-citrulin malata na serviranje zagotavlja enega najbolj močnih prekurzorjev dušikovega oksida (NO).Citrulin je povezan tudi z ergogenim učinkom, saj je citrulin sestavni del cikla sečne kisline in je vključen v odstranjevanje presnovnih produktov (npr. amonijaka).

Vsebuje kar 6000 mg argininga AKG in 2000 mg argining nitrata. Ekstratk soka iz pese je sinergijski substrat, ki spodbudi sintezo dušikovega oksida v telesu. Ob vsemu pa je v Epic Pumpu še 4000 mg tavrina, ki je ena izmed sestavin energijskih napitkov.

Epic Pump vsebuje skrbno izbrane sestavine v visokih odmerkih, ki se med sabo dopolnjujejo in tako omogočajo dosego maksimalnih rezultatov na treningu.

BCAA TST-kratek opis

BCAA TST je nova napredna formula z naravnim razmerjem med posameznimi razvejanimi aminokislinami in sicervisokim L-levcina. L-Valin, L-Isoleucin 2:1:1 Odlikuje jih tehnologija popolne topnosti kar omogoča izredno hitro absorpcijo.

Kako deluje BCAA?

BCAA TST vsebujejo kar 5 g L-levcina na odmerek. Levcin je superiorna aminokislina za sintezo beljakovin. BCAA so znane kot gradnik ter glavni vir za mišično rast. Zmanjšujejo telesno in psihično utrujenost. Koncentracija, hitrost reakcij in eksplozivna moč dlje časa ostanejo na visokem nivoju. Z uživanjem BCAA pred ali med treningom se prepreči proces katabolizma (razgradnja mišič) in se doseže večjo vzdržljivost mišic, hitrejšo regeneracijo in večji prirastek mišične mase.

BCAA močno povečajo izločanje inzulina, enega najpomembnejših hormonov, ki pospešuje rast mišic. Dodatek l-levcina vpliva na povečano insulogeno delovanje ogljikovih hidratov, izboljša se transport kreatina, glukoze ter ostalih aminokislin v celice.

Uporabne so v času diet, saj preprečujejo katabolizem oziroma razgradnjo mišic. Uravnavajo nivo sladkorja v krvi, da ta ne pade prenizko, kar povzroča lakoto in utrujenost. BCAA so edine aminokisline, ki gredo direktno iz tankega črevesja v kri in iz krvi v izvencelični prostor.

Whey selection-kratek opis      

 • Whey Selection je zelo napredna beljakovinska formula, sestavljena iz različnih frakcij sirotke, in sicer iz hidrolizata, hidrolizata in ultrafiltriranega koncentrata. Poleg tega pa Whey Selection vsebuje proste aminokisline, posebej dodanih 5 g levcina, encim laktazo in 10 vitaminov.
 • Whey Selection se zelo hitro absorbira, ima 80% vsebnost beljakovin in zelo visoko biološko vrednost 159. 

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?                                                                                                    

Whey Selection je kompleksna beljakovinska matrika z dodanim L-levcinom.

 • L-levcin  je najbolj pomembna aminokislina  pri treningu z utežmi saj  v kombinaciji z beljakovinami in ogljikovimi hidrati pripomore  k dosti hitrejši regeneraciji po vadbi, pomaga ohranjati mišično moč in zmanjša mišične poškodbe ter vpliva na povečanje moči, kostno-mineralno tkivo,višjo rpesnovo proetinov in maščob ter s tem vpliva na povečanje mišično mase ter izgubo maščobe. 
  .
 • Whey Selection je obogaten s posebnim encimom laktazo in številnimi aminokislinami, ki zagotovijo hitro madgradnjo in tudi vzdževanje čiste mišične mase.

Funkcionalnost in delovanje!

Whey Selection vsebuje 44% izolata  5% hidrolizata in 41% ultrafiltriranega koncetrata .

 • izolat ima najvišji delež beljakovin - v praksi 90% ali več ter zanemarljivo malo mlečnih maščob, laktoze in holesterola. v praksi max 1g maščob.
   
 • hidrolizat je sestavjen  iz krajših peptidov kar naredi proces prebave izjemno hiter, posledično je absorpcija peptidov in aminokislin v krvni obtok toliko hitrejša v primerjavi z izolatom ali koncentratom beljakovin kateregakoli izvora. Zaradi hitre absorpcije je tudi delež aminokislin, ki se navadno zadrži v jetrih in prebavilih, manjši, na ta račun pa se poveča delež aminokislin, ki doseže sistemski krvni obtok. Izdelek vsebuje tudi utrlafiltriran koncetrat .Odlikuje ga visoka biološka vrednost, kar pomeni, da se izjemno hitro absorbira.

 • utrlafiltriran koncetrat odlikuje ga visoka biološka vrednost, kar pomeni, da se izjemno hitro absorbira

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Prodajne uspešnice

Whey Concentrate double pack

Whey Concentrate double pack

Kratek opis: Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in najbolj razši..
52.90€ 59.80€
PROTEIN BAR 50 -50g

PROTEIN BAR 50 -50g

..
2.30€
Whey Selection doublepack

Whey Selection doublepack

ratek opis: Whey Selection je zelo napredna beljakovinska formula, sestavljena iz različnih frakcij sirotke, in sicer iz hidrolizata, hidrolizata in ultrafiltriranega..
59.90€ 75.80€
SPEED SERUM - 300 g

SPEED SERUM - 300 g

Kaj je izdelek Speed serum? Speed Serum je novi, izjemno močen »energizer« oziroma pospeševalec izgube maščobe, ki pospešuje presnovo in prežene utrujenost.. Poleg eks..
19.90€
ULTRA A/Z - 150 TAB

ULTRA A/Z - 150 TAB

Kaj je izdelek ultra a/z? Ultra A/Z je posebna matrika 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, obogatena z izvlečki zelenega čaja in grozdnih pečk.Zaradi “timer..
17.90€