CREATINE MICRONIZED 250MG
CREATINE MICRONIZED 250gr

CREATINE MICRONIZED 250gr

Dobavljivo: Na zalogi
Creatine Powder, torej 100% čisti kreatin monohidrat v prašku je dandanes že klasika med izdelki, ki vsebujejo kreatin

100% kreatin monohidrat

  • čista oblika kreatin monohidrat
  • Idealen dodatek pri obremenitvah
  • Poveča zmogljivost na treningu
  • idealen za uporabo pred treningom

Posredno vpliva na mišično maso
gradnjo

Povečuje
vzdržljivost in moč

Jača imunski sistem

Brez OH

Kaj je Creatin?

Creatine Powder oziroma100% čisti kreatin monohidrat je dandanes že klasika med športnimi dodatki. Ko je pred približno desetimi leti ta dodatek prišel na tržišče, je pomenil pravo senzacijo na področju športne prehrane in je stal celo premoženje (približno 300 €/kg). Kmalu se je pokazalo, da se efektivnost tega dodatka lahko še precej izboljša z dodajanjem dekstroze, glutamina, taurina, idr.

Funkcionlanost in delovanje!

Približno trideset študij na to temo je pokazalo učinkovitost kreatina pri povečanju puste mišične mase. Mišice lahko na račun povečanih zalog kreatina vzdržujejo veliko večjo delovno sposobnost, kar pomeni višji nivo signalov za mišično rast. Znano je, da kreatin povečuje količino vode v mišičnih celicah, kar pomeni bolj anabolno okolje, ki vpliva na sintezo novih mišičnih beljakovin ter hkrati zmanjšuje njihovo razgradnjo. Dodatna hidracija mišičnih celic skupaj s povečanimi signali za rast, pripomore k hitrejši rasti mišične mase.Povečuje zaloge kreatin fosfata v mišičnih celicah, povečuje zmogljivost, moč ter za gradnjo celic najbolj pomembne molekule ATP. Povečuje sposobnost hidracije mišičnih celic ter tako povečuje volumen mišičnih celic ter pospešuje njihovo rast.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

creatin monohidrat v prahu

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

brez sladil –
To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej. Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

Alergeni

ne vsebuje alergenov

Pakiranje

plastenka 250 gr

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 3gr /1 merico pred pred treningom z zadostno količino vbode (2-3 dcl)

Sestavine

Creatin monohidrat (99,9%), Nicotinamid, Pyridoxinhydrochlorid, Cyanocobalamin.

Proizvaja:

Applied nutrition -Anglija

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

 

10g

 

GDA*

Kalorična vrednost

 

 

 

Creatin

3000mg

 

 

Vitamin B6

1,40mg

 

 

Vitamin B12

2,50ug

Prodajne uspešnice

Whey Concentrate double pack 2000g

Whey Concentrate double pack 2000g

Kratek opis: Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in najbolj razši..
32.90€ 39.90€
SPEED SERUM-300GR

SPEED SERUM-300GR

Kaj je izdelek Speed serum? Speed Serum je novi, izjemno močen »energizer« oziroma pospeševalec izgube maščobe. Poleg ekstrakta zelenega čaja, guarane, kofeina, glukor..
19.90€
ULTRA A/Z -150TAB

ULTRA A/Z -150TAB

Kaj je izdelek ultra a/z? Ultra A/Z je posebna matrika 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, obogatena z izvlečki zelenega čaja in grozdnih pečk.Zaradi “timer..
9.90€
VEGAN PROTEIN isolat - 750g

VEGAN PROTEIN isolat - 750g

kratek opis: Vegan Protein Fusion predstavljo 100% naravne in čiste rastlinske beljakovine, ki so idealen dodatek za vegane in ljudi z intoleranco na določena živila...
14.90€
Whey selection doublepack -  2000g

Whey selection doublepack - 2000g

ratek opis: Whey Selection je zelo napredna beljakovinska formula, sestavljena iz različnih frakcij sirotke, in sicer iz hidrolizata, hidrolizata in ultrafiltriranega..
39.90€ 51.80€