dailyfiber
DAILY FIBER 360gr

DAILY FIBER 360gr

19.90€
Dobavljivo: Na zalogi
DAILY FIBER je izdelek ki, vsebuje vlaknine v prahu ( iz sadja in zelenjave).Ima izredno ugoden vpliv  na črevesno mikrobioto -Uravnavanje ravni glukoze v krvi (glikemični odziv) -podaljša -upočasn absorbcijo hranil in tako da občutek sitosti -Uravnavanje

DAILY FIBER je dodatek namenjem vsem, ki zaužijejo premalo vlaknin, Je perfektna kombinacija topnih in netopnih vlaknin

  • Vsebuje naravne vlaknine iz sadja, zelenjave
  • Vsebuje 7 gr balastnih snovi(vlaknin v pravilnem razmerju
  • v obliki praška za pripavo okusnega napitka
  • Organska predelava
  • za vse ki vnašajo premalo vlaknin ali imajo probleme s prebavo

Kaj je izdelek Daily Fiber?

Balastne snovi oziroma vlaknine igrajo ključno vlogo pri prebavi in presnovi. Po obroku, bogatem z vlakninami, bomo dalj časa siti saj imajo sposobnost, da vsrkajo do 200-krat toliko tekočine, kot je njihova lastna teža. V želodcu zato nabreknejo in razširijo njegove stene, živci želodca pa možganom sporočijo, da je želodec poln, zato pomagajo tudi pri uravnavanju telesne teže.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

DAILY FIBER je  namenjeni vsem, ki so podvrženi vsakodnevnemu stresu, pomanjkanju časa za zaužitje polnovrednega obroka, bogatega z  balastnimi snovmi. Namen izdelka je hitro in kvalitetna oskrba z balastnimi snovmi, ki bodo izboljšali prebavo in omogočili boljšo absorbcijo beljakovin

Funkcionalnost in delovanje

DAILY FIBER je izdelek ki, vsebuje vlaknine v prahu ( iz sadja in zelenjave).Ima izredno ugoden vpliv  na črevesno mikrobioto -Uravnavanje ravni glukoze v krvi (glikemični odziv) -podaljša -upočasn absorbcijo hranil in tako da občutek sitosti -Uravnavanje holesterola v krvi in zmanjševanje tveganj za razvoj srčno-žilnih bolezni -manjše tveganje za nastanek koronarne srčne bolezni, kapi, sladkorne bolezni, debelosti in nekaterih bolezni prebavil.in alg. Izdelek odlikuje organska predelava.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

Prašek za izdelavo probiotičnega napitka

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

S sladili:sucraloza, acesulfam–
Uravnotežena in raznolika prehrana in zdrav način življenja so bistvenega pomena za delovanje opisanega proizvoda. Prekoračitev dnevnega odmerka se odsvetuje. Hranite izven dosega otrok

Alergeni

kofein

Pakiranje

plastenka 360g

Okusi

jabolko

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 12 g praška ( 2 merici ) v 2-3dcl vode1 na dan po obroku ali pa 2x7gr. v 2-3 dcl vode skozi dan

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

sestava Flohsamenschalen Pulver (35%), Apfel-Zitrone Pektin (19,7%), Oligofruktose (Zichorien) (19,2%), Inulin (Zichorien) (18,6%), Säuerungsmittel (Citronensäure, Apfelsäure), Süßungsmittel (Sucralose, Acesulfam-K).
 
vsebnost /100g RI* /Portion* RI*
Energie 625 kJ 7 % 75 kJ 1 %
  38 kcal 2 % 5.00 kcal 0 %
Fett 0.70 g 1 % 0.10 g 0 %
davon gesättigte Fettsäuren 0.00 g 0 % 0.00 g 0 %
Kohlenhydrate 5.80 g 2 % 0.70 g 0 %
davon Zucker 5.20 g 6 % 0.60 g 1 %
Ballaststoffe 58 g 232 % 7.00 g 28 %
Eiweiß 2.10 g 4 % 0.30 g 1 %
Salz 0.04 g 1 % 0.00 g 0 %
* doziranje = 12 g praška + 250 ml vode
** dnevne referenčne vrednosti
  /100g NRV** /Portion* NRV**
Flohsamenschalen 33 mg / 4000 mg /
Pektin 16 mg / 2000 mg /
Oligofructose 16 mg / 2000 mg /
Inulin 16 mg / 2000 mg /
* doziranje 
 
Ime izdelka pakiranje teža okus EAN
Daily Fiber - 360g Dose 360g Apple 5453001864198
Izdelano v skladu z  GMP / HACCP


 

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.