whey selection tester
WHEY SELECTION -tester 30gr

WHEY SELECTION -tester 30gr

1.50€
Dobavljivo: Na zalogi
Whey Selection je zelo napredna beljakovinska formula, sestavljena iz različnih frakcij sirotke, in sicer iz hidrolizata, hidrolizata in ultrafiltriranega koncentrata.

Proteini z visokim deležem izolata in ekstra 5 g levcina

 • 80% beljakovin s hitro absorbcijo
 • Različne frakcije sirotke
 • Dodatek L-levcina (5 g)
 • 44% izolata, 5% hidrolizata
 • Izjemna biološka vrednost
 • Dodani prebavni encimi, vitamini

Pospešuje
gradnjo

Povečuje
vzdržljivost

Zvišuje maso

Brez glutena

Brez OH

Brez sladil

Kaj je izdelek whey selection?

 • Whey Selection je zelo napredna beljakovinska formula, sestavljena iz različnih frakcij sirotke, in sicer iz hidrolizata, hidrolizata in ultrafiltriranega koncentrata. Poleg tega pa Whey Selection vsebuje proste aminokisline, posebej dodanih 5 g levcina, encim laktazo in 10 vitaminov.
 • Whey Selection se zelo hitro absorbira, ima 80% vsebnost beljakovin in zelo visoko biološko vrednost 159.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

Whey Selection je kompleksna beljakovinska matrika z dodanim L-levcinom.

 • L-levcin je najbolj pomembna aminokislina pri treningu z utežmi saj v kombinaciji z beljakovinami in ogljikovimi hidrati pripomore k dosti hitrejši regeneraciji po vadbi, pomaga ohranjati mišično moč in zmanjša mišične poškodbe ter vpliva na povečanje moči, kostno-mineralno tkivo,višjo rpesnovo proetinov in maščob ter s tem vpliva na povečanje mišično mase ter izgubo maščobe.
  .
 • Whey Selection je obogaten s posebnim encimom laktazo in številnimi aminokislinami, ki zagotovijo hitro madgradnjo in tudi vzdževanje čiste mišične mase.

Funkcionalnost in delovanje!

Whey Selection vsebuje 44% izolata 5% hidrolizata in 41% ultrafiltriranega koncetrata .

 • izolat ima najvišji delež beljakovin - v praksi 90% ali več ter zanemarljivo malo mlečnih maščob, laktoze in holesterola. v praksi max 1g maščob.
 • hidrolizat je sestavjen iz krajših peptidov kar naredi proces prebave izjemno hiter, posledično je absorpcija peptidov in aminokislin v krvni obtok toliko hitrejša v primerjavi z izolatom ali koncentratom beljakovin kateregakoli izvora. Zaradi hitre absorpcije je tudi delež aminokislin, ki se navadno zadrži v jetrih in prebavilih, manjši, na ta račun pa se poveča delež aminokislin, ki doseže sistemski krvni obtok. Izdelek vsebuje tudi utrlafiltriran koncetrat .Odlikuje ga visoka biološka vrednost, kar pomeni, da se izjemno hitro absorbira.

 • utrlafiltriran koncetrat odlikuje ga visoka biološka vrednost, kar pomeni, da se izjemno hitro absorbira

 

 

.

 

 

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

Prašek za izdelavo beljakovinskega napitka z vitamini.

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

S sladili – acesulfam-K, sukraloza
To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej. Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

Alergeni

mlečne beljakovine

Pakiranje

vakumsko pakiranje 30GR g

Okusi

čokolada / vanilija / jagoda / Cookies & Cream /

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 30 g praška (vrečka) v 300-500 ml vode ali mleka 1-2x dnevno za dopolnitev potreb po beljakovinah

Sestavine

Izolat sirotke 44%, ultrafiltrirani koncentrat sirotke 42%, hidrolizat sirotke 5%, 5% L-levcina, kakaov prah 2%, arome, zgoščevalec: ksantan gumi, mešanica vitaminov (L-askorbinska kislina , Nikotinamid, DL-alfa tokoferil acetat, kalcijev D-pantotenat, tiamin mononitrat, riboflavin, piridoksin hidroklorid, pteroil monoglutaminska kislina, D-biotin, cianokobalamin), emulgator: sojin lecitin, sladila: sukraloza in acesulfam-K, laktaza.

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

 

100 g

30g (odmerek)

GDA*

Kalorična vrednost

1488 kJ / 351 kcal

446kJ / 105 kcal

5 %

Beljakovine

80 g

24g

40,0 %

Ogljikovi hidrati

1.80 g

0.50 g

0 %

Maščobe

3,10g

0,90 g

1 %

 

 

 

Prodajne uspešnice

Whey Concentrate double pack 2000g

Whey Concentrate double pack 2000g

Kratek opis: Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in najbolj razši..
29.90€ 35.80€
SPEED SERUM-300GR

SPEED SERUM-300GR

Kaj je izdelek Speed serum? Speed Serum je novi, izjemno močen »energizer« oziroma pospeševalec izgube maščobe. Poleg ekstrakta zelenega čaja, guarane, kofeina, glukor..
19.90€
VEGAN PROTEIN isolat - 750g

VEGAN PROTEIN isolat - 750g

kratek opis: Vegan Protein Fusion predstavljo 100% naravne in čiste rastlinske beljakovine, ki so idealen dodatek za vegane in ljudi z intoleranco na določena živila...
14.90€
ULTRA A/Z -150TAB

ULTRA A/Z -150TAB

Kaj je izdelek ultra a/z? Ultra A/Z je posebna matrika 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, obogatena z izvlečki zelenega čaja in grozdnih pečk.Zaradi “timer..
9.90€
PROTEIN BAR 50 -50GR