delicious whey tester
DELICIOUS WHEY  -tester 30gr

DELICIOUS WHEY -tester 30gr

1.50€
Dobavljivo: Na zalogi
Visoko kvalitetne beljakovine z najboljšim možnim okusom. Odlikuje jih zelo visok odstotek beljakovin 74-80 %, od tega kar 35% izolata sirotkinih beljakovin. Posebej je dodan L-levcin in prebavni encimi.

Mešanica izolata in koncentrata v 10 različnih okusih

  • 75-80% hitro absorbirajočih se beljakovin
  • Sirotkin koncetrat in 35% izolata sirotke
  • 48% EAA in 27% BCAA
  • Kremasti okus
  • Idealna izbira zjutraj, pred in/ali po treningu

Pospešuje
gradnjo

Povečuje
vzdržljivost

Zvišuje maso

Brez glutena

Kratek opis:

Gre za mešanico koncentrata in izolata sirotke. Vsebuje kar 48% EAA in 27% BCAA, dodane ima še encime in 10 vitaminov. Beljakovine so izredno kremaste, najdemo pa jih v 10 različnih okusih.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka:

Visoko kvalitetne beljakovine z najboljšim možnim okusom. Odlikuje jih zelo visok odstotek beljakovin 74-80 %, od tega kar 35% izolata sirotkinih beljakovin. Posebej je dodan L-levcin in prebavni encimi.
Zaradi nizke ravni predelave vsebujejo veliko bioaktivnih peptidov.

Funkcionalnost in delovanje:

Delicious Whey Protein vsebuje kar 74-80% visoko kakovostnih beljakovin. Vsebuje konentrat sirotke in kar 35% izolata sirotke. Poleg tega je potrebno omeniti bogat aminokislinski profil, saj vsebuje 48% EAA in 27% BCAA.

Hkrati pa je za Delicious Whey Protein zaradi izjemno nizke stopnje predelave, značilna izjemno visoka vsebnost bioaktivnih peptidov in anabolnih rastnih faktorjev. Delicious Whey Protein vsebuje poleg visokega odstotka glutamina, BCAA in levcina tudi veliko drugih sestavin, kot so BETA-LAKTOGLOBULIN, ALFA-LAKTALBUMIN, IMUNOGLOBULIN G, LAKTOFERIN in druge.

Dodatek prebavnih encimov papaina in bromelaina izboljša presnovo beljakovin v peptide in aminokisline, kakor tudi hitrost absorpcije beljakovin. Dodan encim laktaza je velik plus za vse, občutljive na laktozo.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

Prašek za izdelavo beljakovinskega napitka z vitamini.

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

S sladili – acesulfam-K, sukraloza
To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej. Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

Alergeni

mlečne beljakovine

Pakiranje

vakumsko pakiranje 30 g

Okusi

čokolada / vanilija / jagoda / Cookies & Cream / malina-jogurt / nutmix / cocobuscuit /

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 30 g praška (vrečko) v 300-500 ml vode ali mleka 1-2x dnevno za dopolnitev potreb po beljakovinah

Sestavine

Beljakovine sirotke:CFM in Ultrafiltrirani Koncentrat Sirotke(60%), CFM in Ultrafiltrirani Izolat Sirotke (35%), L-leucin, emulgator: sojin lecitin in rastlinsko olje, gostilo: ksantan (0,2 %), encimska mešanica (Laktaza,Ekstrakt papaje,Ekstrakt ananasa

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

 

100 g

30g (odmerek)

GDA*

Kalorična vrednost

1592 kJ / 376 kcal

478 kJ / 113kcal

 

Beljakovine

74-80g

24,3g

 

Ogljikovi hidrati

4,60g

1,38 g

 

Maščobe

3,7g

1,1g

 

 

 

 

Prodajne uspešnice

Whey Concentrate double pack 2000g

Whey Concentrate double pack 2000g

Kratek opis: Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in najbolj razši..
29.90€ 35.80€
SPEED SERUM-300GR

SPEED SERUM-300GR

Kaj je izdelek Speed serum? Speed Serum je novi, izjemno močen »energizer« oziroma pospeševalec izgube maščobe. Poleg ekstrakta zelenega čaja, guarane, kofeina, glukor..
19.90€
VEGAN PROTEIN isolat - 750g

VEGAN PROTEIN isolat - 750g

kratek opis: Vegan Protein Fusion predstavljo 100% naravne in čiste rastlinske beljakovine, ki so idealen dodatek za vegane in ljudi z intoleranco na določena živila...
14.90€
ULTRA A/Z -150TAB

ULTRA A/Z -150TAB

Kaj je izdelek ultra a/z? Ultra A/Z je posebna matrika 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, obogatena z izvlečki zelenega čaja in grozdnih pečk.Zaradi “timer..
9.90€
PROTEIN BAR 50 -50GR