VITAMIN C V PRAHU
 VITAMIN C ( prašek)-200g

VITAMIN C ( prašek)-200g

17.90€ 14.90€ -17%
Dobavljivo: 7 dni

Vitamin C- mikroniziran (OPC)

  • močan vpliv an dvig imunskega sistema C
  • 1000 mg na odmerek
  • Podpira presnovo energije
  • Pomaga zmanjševati utrujenost
  • Idealen dodatek v fazi diete ali v fazah stresa

Kaj je izdelek izdelek C vitamin-mikroniziran?

Vitamin C (askorbinska kislina) ima v telesu številne pomembne funkcije, od podpore imunskega sistema, do tega, da je pomemben faktor za razvoj kolagena (vezivno tkivo, zobje, koža, dlesni).Kapsula vsebuje visok odmerek (1000 mg) vitamina C, obogatena pa je še z ekstraktom grozdnih pečk.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

Vitamin C pomembno vpliva na pravilno delovanje organizma, zato je pomembno, da ne pride do njegovega pomanjkanja. Vitamin C prispeva k vzdrževanju normalne presnove energije, krepi imunski sistem, zmanjšuje utrujenost, igra pomembno vlogo pri nastajanju kolagena, ki je pomemben za pravilno delovanje in zdravje sklepov, zob, dlesni, kože, kosti in krvnih žil. Ščiti pred oksidativnim stresom.Vitamin C je močan antioksidant, ki ščiti človekove celice pred prostimi radikali in s tem imunski sistem. Pomemben je za normalno delovanje imunskega sistema in krepi imunski sistem, kar je zelo pomembno za aktivno populacijo.

funkcionalnost izdelka?

Vitamin C ali askorbinska kislina je bel kristalen prah in je vodotopen vitamin. Ustrezen odmerek vitamina C je bistvenega pomena za optimalno zdravje. Posebej zanimiva je osrednja vloga vitamina C, sinteza kolagena. Vitamin C prispeva tudi k normalnemu delovanju in zdravju hrustanca, kože, krvnih žil, kosti, zob in dlesni.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

prašek mikroniziranega vitamin c 200g

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

brez sladil
Uravnotežena in raznolika prehrana in zdrav način življenja so bistvenega pomena za delovanje opisanega proizvoda. Prekoračitev dnevnega odmerka se odsvetuje. Hranite izven dosega otrok

Alergeni

 

Pakiranje

plastenka 200g

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte do 2 krat dnevno eno merico po obroku z veliko tekočine

Proizvaja:

APPLIED NUTRITION-ANGLIJA

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

sestava Askorbinska kislina 100% 
 
vsebnost /100g NRV** /omderek** NRV*
Vitamin C 100 g / 1000 mg  
         
* dnevne vrednosti
** doziranje (merica)
      okus EAN
Vitamin C plastenka 200g /  
Izdelano v skladu z GMP / HACCP

 

Prodajne uspešnice

Whey Concentrate double pack 2000g

Whey Concentrate double pack 2000g

Kratek opis: Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in najbolj razši..
29.90€ 35.80€
SPEED SERUM-300GR

SPEED SERUM-300GR

Kaj je izdelek Speed serum? Speed Serum je novi, izjemno močen »energizer« oziroma pospeševalec izgube maščobe. Poleg ekstrakta zelenega čaja, guarane, kofeina, glukor..
19.90€
VEGAN PROTEIN isolat - 750g

VEGAN PROTEIN isolat - 750g

kratek opis: Vegan Protein Fusion predstavljo 100% naravne in čiste rastlinske beljakovine, ki so idealen dodatek za vegane in ljudi z intoleranco na določena živila...
14.90€
ULTRA A/Z -150TAB

ULTRA A/Z -150TAB

Kaj je izdelek ultra a/z? Ultra A/Z je posebna matrika 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, obogatena z izvlečki zelenega čaja in grozdnih pečk.Zaradi “timer..
9.90€
PROTEIN BAR 50 -50GR