Creatin AKG
CREATIN AKG-160KAP

CREATIN AKG-160KAP

19.90€
Dobavljivo: Ni na zalogi
CRE-AKG je oblika kreatina, ki jo telo zelo dobro absorbira in izkorišča. Kreatin AKG povečuje telesno zmogljivost in delovno storilnost v kratkem času po zaužitju.

Kreatin-alfa-ketoglutarat (AKG) v kapsulah

  • 3.200 mg kreatina AKG na odmerek
  • Hitra absorbcija
  • B-kompleks
  • Namenjen uporabi pred in po treningu

Pospešuje
gradnjo

povečuje moč

vpliva na hitro regeneracijo

Brez glutena

Brez OH

brez sladil

Kaj ek Creatin AKG ?

Kreatin AKG je molekulska povezava med kreatinom ter alfa-ketoglutaratno aminokislino. Velja za najbolj efektivno obliko kreatina. CRE-AKG je enako stabilen kot kreatin alkalin in enako dobro topen kot kreatin malat, citrat ali piruvat. CRE-AKG se izjemno dobro absorbira

Kako deluje?

CRE-AKG se zaradi alfa-ketoglutaratne povezave absorbira direktno v kri in nima nobenih vplivov na prebavni trakt kot kreatin monohidrat. CRE-AKG se izjemno dobro asimilira v celice, saj prej omenjena povezava »povleče« direktno v celice in ni odvisen od inzulina kot ostale oblike kreatina.

Kreatin se zaradi alfa-ketoglutaratne povezave absorbira direktno v kri (ni nobenih vplivov na prebavni trakt kot pri navadnem kreatinu). CRE-AKG se izjemno dobro asimilira v celice, saj ga ta povezava »povleče« direktno v celice in ni odvisen od inzulina kot ostale oblike kreatina. Kreatin AKG povečuje tudi lastno produkcijo glutamina, ki je pomemben za imunski sitem ter za rast mišic. AKG se vključuje tudi v Krebsov ciklus, kar vpliva na povečan VO2 max. in energijski nivo v mišičnih celicah. Je zelo dober ergogenik

RE-AKG je oblika kreatina, ki jo telo zelo dobro absorbira in izkorišča. Kreatin AKG povečuje telesno zmogljivost in delovno storilnost v kratkem času po zaužitju.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

Kapusle s kreatinomu

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

brez sladil –
To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej. Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

Alergeni

kreatin

Pakiranje

plastenka 160kap/950mg

Okusi

brez okus/

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 4 kapsule 10-15 min pred treningom z zadostno količino vbode (2-3 dcl)/p>

Sestavine

Creatin-Alpha-Ketoglutarat (84%), kapsula(goveja želatina), barvilo:: Titanijoksid,  strjevalci:magneziumstearat, Nicotinamid, Pyridoxinhydrochlorid, Cyanocobalamin

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

 

5 kap (odmerek)

 

GDA*

Kalorična vrednost

 

 

 

Creatin AKG

3200mg

 

 

vitamin b6/b12

1,4mh/2,5ug

 

 

Niacin

16mg

 

 

 

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.