Traibolon testo booster
TRAINBOLON-120KAP

TRAINBOLON-120KAP

34.90€
Dobavljivo: Na zalogi
TRAINBOLON je “testo booster” oziroma spodbujevalec hormona testosterona. Spodbuja učinkovistost zato je primeren za visokointenzivne treninge. Vsebuje kar 13 pomembnih substratov.

Napredna in izredno močna testo “booster” formula s 13 ključnimi sestavinami

  • 24-urna oskrba telesa z aktivnivmi stimulansi
  • Vsebuje tribulus, maco, ekstrakt tongkat alija
  • Vsebuje funkcionalne rastlinske izvlečke
  • Dodatek acetil-l-karnitina
  • Vsebuje vitamine in minerale
  • Idealen izdelek za uporabo pred treningom ali spolnim odnosom

Kratek opis?

TRAINBOLON je “testo booster” oziroma spodbujevalec hormona testosterona. Primeren je za visokointenzivne treninge. Vsebuje kar 13 pomembnih substratov.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

TRAINBOLON je zelo učinkovit pospeševalec hormona testosterona, ki vsebuje najbolj pomembne sestavine na področju T-modulacije. Dodatek Trainbolona poskrbi za optimalno raven testosterona, kar vpliva na bolljšo regeneracijo in mišično rast, bolj kvalitetno življenje.

Funkcionalnost in delovanje

Tongkat je ena izmed najdražjih in najbolj zaželjenih rastlin, zato je pomembna sestavina trainbolon formule. Znana je tudi kot "LONG JACK." Rastlina raste v Maleziji in je učinkovita pri upravljanju z nivojem testosterona. .

Tribulus terestris- Njegovi zvlečki vsebujejo steroidne saponine, ki so nujno potrebna sestavina spodbujevalcev hormonov.

Maca je znana kot krepčilna učinkovina na moško spolno moč. Uživanje mace pospešuje presnavljanje ogljikovih hidratov. Sestavine v maci vplivajo na hormonski sistem (na metabolizem, rast, spolno moč, plodnost).

Acetyl l-Karnitin je eden izmed najbolj priljubljenih snovi, ki se uporablja za pospeševanje izgubljanja maščobe. Obstajajo pa tudi številne študije, ki preučujejo učinek karnitina na hormonsko aktivnost.

Polygonum cuspidatumje Znan je kot močan antioksidant in aktivna sestavina rdečega vina. Deluje tudi kot antiestrogen. Visok nivo estrogena namreč negativno vpliva na rast mišic.

San Palmeto ali žagolista palma ima zdravilne učinke pri povečani prostati. Palmeto zmanjša aktivnost 5-alfa-reduktaze, ki spodbuja metabolizem testosterona v njegovo aktivno obliko.

Trainbolon sinergiski koncept -Korenina koprive, mangostan in ekstrakt brassaiopsis glomerulata in Vitamin B6, vitamin D, cinkov kelat prispeva  k normalni ravni testosterona v krvi), in selen, ki učinkovito prispeva k normalni spermatogenezi in plodnosti.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

kapsule za hormonsko modulacijo.

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

brez sladil–
To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej .Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

Alergeni

 

Pakiranje

vakumsko pakiranje 120 kap g

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 5 kapsul dnevno razdeljeno ( zjutraj in pol ure pred treningom)

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

sestava 
 
vsebnosti /100g NRV** /odmerek** NRV*
Vitamin B6 (as Pyridoxine-HCl) / / 4.20 mg /
Vitamin D (as Cholecalciferol) 500 I.U. / / 12 µg /
Zinc (as Chelate with L-Methionine) / / 25 mg /
Selenium (as Sodium) / / 100 µg /
TRAINBOLON ULTIMATE PROPRIETARY BLEND / / 4750 mg /
Acetyl-L-Carnitin / / 1000 mg /
Bulgarian Tribulus terrestris extract standardized to 60% Saponins / / 1000 mg /
Maca extract (root) / / 750 mg /
Tongkat ali extract 50:1 (root) / / 500 mg /
Polygonum cuspidatum extract (root) (50% Trans-Resveratrol) / / 250 mg /
Saw palmetto extract (fruit) / / 75 mg /
TRAINBOLON SYNERGETIC COMPLEX / / 250 mg /
* dnevne hranilne vrednosti
** odmerek = 5 Kap.
dodatne sestavine: Collagen protein (kapsula), Lubricant: Magnesiumove soli maščobnih kislin, Medium-chain triglycerides, bravilo: Titanium dioxide.
Ime izdelka pakiranje teža okus EAN
Trainbolon Dose 114 g / 5453001854304
Izdelano v skladu z GMP / HACCP

 

 

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.