RICH PIANA 5150 BOOSTER
RICH PIANA 5150

RICH PIANA 5150

39.90€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 39.90€
Dobavljivo: Na zalogi
5150 booster je bil zasnovan tako, da povečuje sposobnost treniranja v smislu intenzivnosti (moči) kot tudi vzdržljivosti.Da telesu neverjetno moč ter pump!

IZREDNO UČINKOVIT PRE-WORKUT IZDELEK– TOP razmerje med ceno in kakovostjo

  • 4000 mg citruiln malate
  • 2500 mg beta alanine
  • 2000 mg taurin
  • 470 mg kofein blend
  • maksimalen pump  in boost

Kratek opis:

5150 booster je bil zasnovan tako, da povečuje sposobnost treniranja v smislu intenzivnosti (moči) kot tudi vzdržljivosti. Je kompletna formula , ki za razliko od mnogih izdelkov na trgu omogoča hkrati in neverjeten “pump” kot tudi povečanje moči in energije v času samega treniga oz. ”boost”

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

Kill it vsebuje vsa najpomembnejše sestavine , ki jih telo potrebuje v času treninga in sicer: Beta alanin - ki poskrbi za izločanje mlečne kisline iz telesa in s tem povečuje delovno sposobnost mišice med treningom, Citrulin malate je v telesu prekurzor aminokisline L-arginin. L-arginin pa je potreben za nastanek dušikovega oksida (večino bolje poznan pod kratico NO). S tem prihaja do povečanja pretoka krvi in kisika v mišice ter s tem veja količina hranil . Kot rezulat tega pride do maximalnega “pump”-a , Tyrosin  izboljšuje koncentracijo, zbranost(fokus) fizično vzdržljivost. Ščiti pred utrujenostjo in pospešuje regeneracijo tako, da glukozo transportira do celic. Vsekakor je tavrin odličen dodatek pred vadbo, kajti pripomore k večji koncentraciji in zmogljivosti. Povečana količina tavrina v krvi v času vadbe pomeni boljši transport glukoze do mišičnih celic, kar pomeni več energije in delovne zmožnosti, Kofeinski mix  500 mg kofeina na odmerek ( približno 4 skodelice kave) je količina za extra dodatno energijo in srčni utrip.
Kakavovi alkaloidi -Teobromin, glavni kakavov alkaloid, je po svojih farmakoloških učinkih podoben kofeinu. Njegovi poživljajoči učinki na skeletne mišice so sicer mnogo šibkejši kot pri kofeinu, a je učinkovitejše sredstvo za sproščanje mišic.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

RICH PIANA 5150 BOOSTER ( prehransko dopolnilo)

Izdelek

Prašek za izdelavo energijskega napitka

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

 

alergeni

S sladili.sukraloza

To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej .Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

 

Pakiranje

platenka 300 gr

Okusi

/ zeleno jabolko / granatno jabolko /wild berry

Rok trajanja
 

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 12,5 praška ( 1merica) v 300-500 ml vode . Spijte pol ure pred trenigom

Sestavine

Prehrambene vrednosti Na merico :

Vitamin B3 (as Niacinamide) 30 mg
VITAMIN B12 1000 mcq
N-acetyl 
L-tyrosine  700mg
L-Citruline 4000 mg
Beta_alanine (CarnoSyn®) 2500 mg
L-Taurine 2000 mg
Choline bitrat 500 mg
Caffeine mix 500 mg
Dicaffeine Malate)  
Caffeine Anhydrous  
Green Coffee Bean Extract   
 Guarana Extract 22%   

 

Proizvaja: Rich Piana 5% nutrition ZDA
Distribucija: Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

 

 

 

 

Prodajne uspešnice

Whey Concentrate double pack

Whey Concentrate double pack

Kratek opis: Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in najbolj razši..
49.90€ 59.80€
PROTEIN BAR 50 -50g

PROTEIN BAR 50 -50g

..
2.30€
Whey Selection doublepack

Whey Selection doublepack

ratek opis: Whey Selection je zelo napredna beljakovinska formula, sestavljena iz različnih frakcij sirotke, in sicer iz hidrolizata, hidrolizata in ultrafiltriranega..
59.90€ 75.80€
SPEED SERUM - 300 g

SPEED SERUM - 300 g

Kaj je izdelek Speed serum? Speed Serum je novi, izjemno močen »energizer« oziroma pospeševalec izgube maščobe, ki pospešuje presnovo in prežene utrujenost.. Poleg eks..
19.90€
ULTRA A/Z - 150 TAB

ULTRA A/Z - 150 TAB

Kaj je izdelek ultra a/z? Ultra A/Z je posebna matrika 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, obogatena z izvlečki zelenega čaja in grozdnih pečk.Zaradi “timer..
17.90€