applide nutrition abe
ABE PRE-WORKOUT 315 g

ABE PRE-WORKOUT 315 g

29.90€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 29.90€
Dobavljivo: Na zalogi
Vsebuje vsa najpomembnejše sestavine , ki jih telo potrebuje v času treninga in sicer: Beta alanin - ki poskrbi za izločanje mlečne kisline iz telesa in s tem povečuje delovno sposobnost mišice med treningom, Citrulin malate je v telesu prekurzor aminokis

Izredno močan pre-workout booster za pred treningom.

POVEČUJE TELESNE ZMOGLJIVOST SKOZI FAZO TERENINGA.

  • 4000 mg citruiln malate
  • 2000 mg beta alanine
  • 3250 mg kreatinska matrika
  • 200 mg kofein
  • 200 mg taurin

Maximira pump

Povečuje
moč

povečuje fokus

Brez gelatina

Brez glutena

Kratek opis ?

APPLIDE NUTRITION ABE je zasnovan tako, da povečuje sposobnost treniranja v smislu intenzivnosti (moči) kot tudi vzdržljivosti.

Kako delujein kaj lahko pričakujemo od izdelka?

Vsebuje vsa najpomembnejše sestavine , ki jih telo potrebuje v času treninga in sicer: Beta alanin - ki poskrbi za izločanje mlečne kisline iz telesa in s tem povečuje delovno sposobnost mišice med treningom, Citrulin malate je v telesu prekurzor aminokisline L-arginin. L-arginin pa je potreben za nastanek dušikovega oksida (večino bolje poznan pod kratico NO). S tem prihaja do povečanja pretoka krvi in kisika v mišice ter s tem veja količina hranil . Kot rezulat tega pride do maximalnega “pump”-a , Tavrin izboljšuje koncentracijo, zbranost, fizično vzdržljivost. Ščiti pred utrujenostjo in pospešuje regeneracijo tako, da glukozo transportira do celic. Vsekakor je tavrin odličen dodatek pred vadbo, kajti pripomore k večji koncentraciji in zmogljivosti. Povečana količina tavrina v krvi v času vadbe pomeni boljši transport glukoze do mišičnih celic, kar pomeni več energije in delovne zmožnosti, Kofein 200mg kofeina na odmerek ( približno 2 skodelici kave) je visoka količina za dodatno energijo in srčni utrip,

BCAA močno povečajo izločanje inzulina, enega najpomembnejših hormonov, ki pospešuje rast mišic. Dodatek l-levcina vpliva na povečano insulogeno delovanje ogljikovih hidratov, izboljša se transport kreatina, glukoze ter ostalih aminokislin v celice.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

 

Izdelek

Prašek za izdelavo pre workout izdelka.

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo posebej za športnike.

Posebna opozorila

S sladili – acesulfam-K, sukraloza
Ta izdelek ni nadomestilo za normalno prehrano. Predpogoj za delovanje izdelka je ustrezna športna prehrana. Shranjujte izven dosega otrok. Dnevnega odmerka NI DOVOLJENO prekoračiti.

Pakiranje

plastenka 315g

Št. odmerkov

20 po 16g

Okusi

Fresh Berry / Energy / Rdeče jabolko

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Raztopite 10.5 g praška v 500 ml vode in popijte pred vadbo.

Sestavine

L-citrulin malat,beta alanin,kofein,sredstva za sproščanje: kalcijeve soli, ortofosforne kisline, izvleček sok iz pese,Sodium Bicarbonate, Citronska kislina, sladilo (sukraloza, acesulfam-K).

Proizvaja:

APPLIED NUTRITION

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

Prehrambene vrednosti

 

 

10,5g (odmerek)

NRV*

Beta-Alanine

 

2000mg

/

Citruline Malate

 

4000 mg

/

Caffeine

 

200 mg

/

Taurine

 

200 mg

/

Tri-Creating Blend

 

3250 mg

/

TeaCrine

 

100 mg

/

 

 

 

 

 

Prodajne uspešnice

Whey Concentrate double pack

Whey Concentrate double pack

Kratek opis: Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in najbolj razši..
49.90€ 59.80€
PROTEIN BAR 50 -50g

PROTEIN BAR 50 -50g

..
2.30€
Whey Selection doublepack

Whey Selection doublepack

ratek opis: Whey Selection je zelo napredna beljakovinska formula, sestavljena iz različnih frakcij sirotke, in sicer iz hidrolizata, hidrolizata in ultrafiltriranega..
59.90€ 75.80€
SPEED SERUM - 300 g

SPEED SERUM - 300 g

Kaj je izdelek Speed serum? Speed Serum je novi, izjemno močen »energizer« oziroma pospeševalec izgube maščobe, ki pospešuje presnovo in prežene utrujenost.. Poleg eks..
19.90€
ULTRA A/Z - 150 TAB

ULTRA A/Z - 150 TAB

Kaj je izdelek ultra a/z? Ultra A/Z je posebna matrika 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, obogatena z izvlečki zelenega čaja in grozdnih pečk.Zaradi “timer..
17.90€