Sleep & dream je izredno učinkovit izdelek za trden spanec.
SLEEP & DREAM 120kap

SLEEP & DREAM 120kap

SLEEP &DREAM - močna formula za dober in trden spanec z dodanim melatoninom in 5HTP

  • Vsebuje  rastlinske izvlečke proti stresu
  • Vsebuje  magnezij in cink
  • Vsebuje melatonin , 5HTP in Theanin
  • Dodan B-kompleks
  • Namenjeno uporabi pred spanjem

Spanje je faktor regeneracije človeškega telesa in vseh njegovih procesov, vključno s procesi regeneracije, ohranjanja mišičnega tonusa , izgube maščobe, krepitev imunskega sistema , delovne sposobnosti in nasplošno podlaga in osnova za zdravo živlenje. 
Nasprotno, to pomeni, da tisti, ki nočnemu spancu ne dajejo ustreznega pomena, ne bodo nikoli mogli v celoti izkoristiti svojega potenciala ter bodo podvženi večji možnosti pojava kroničnih bolezni kot so:  kardiovaskularna obolenja,dijabetes , neravnovesje hormonov  ter druga stanja nelagodja kot so prevelika razdažljivost in celo depresija.

 

Kratek opis funkcije: Sleep & Dream
Sleep & Dream je najsodobnejši dodatek za dober spanec, zasnovan posebej za uporabo pred spanjem.
Dobro utemeljena formula vsebuje zelo močne substrate 5-HTP in hormon melatonin kot glavne aktivne sestavine, kot tudi 11 sinergijskih hranil  100% naravnega izvora ki zaokrožujejo izdelek na formulo za popolno spanje.

 Funkcionalnost in delovanje:


*Hormon spanja No.1 melatonin,
 Nadzoruje ritem dneva in noči človeškega telesa. Pokazalo se je, da prenizka raven melatonina povzroča motnje spanja  in tako preprečuje optimalne procese regeneracije in obnavljanja mišic. Pomanjkanje spanca je povezano tudi s slabšo presnovo, povezano s povečano lakoto in hrano, ki ne le upočasni želeno izgubo maščobe, temveč jo lahko celo popolnoma ustavi.

* 5-HTP (5-Hydroxytryptophan), ki je v nasprotju s svojim kemičnim predhodnikom L-triptofanom skoraj popolnoma spremenjen v serotonin v telesu.Serotonin je nevrotransmiter, ki spodbuja sproščanje endogenega melatonina preko različnih mehanizmov in je zato povezan z izboljšano kakovostjo spanja.

Sleep & Dream je dopolnjen z 11 zelo močnimi sinergijskimi substrati: korenine baldrijana, ekstraktom melise, ekstraktom hmelja, ekstratkt afriškega fižola, ekstrakt pasionke, theanin, lavanda, ter prepotreba minerala zink in magnezij

Valerijana je znana rastlina v tradicionalni medicini, saj se njen ekstrakt pogosto uporablja za lajšanje motenj spanja in nemir. Z izvlečki hmelja in melise Sleep & Dream ponuja številne druge rastlinske izvlečke, za katere je znano, da se uporabljajo na področju spanja in obvladovanja stresa.
Poleg tega je proizvod obogaten z teaninom. Teanin na splošno velja za naravni relaksant in adaptogen.
Z vitalnim elementom v sledovih  Sleep & Dream vsebuje še en pomemben substrat, iz katerega izhajajo številni znanstveno dokazani učinki. Vnos cinka med drugim zagotavlja, da se lahko ohrani normalna raven testosterona, kar je pomembno tudi za procese regeneracije.
Prav tako pomembno vlogo v samem izdelku ima magnezij kakor tudi  magnezij ki prispeva k normalni duševni funkciji ter popolni sprostitvi mišičevja . SLEEP & DREAM formulo zaokrožuje kompleks vitamina B, ki  podpira normalno duševno delovanje in prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema (vitamini B6 in B12).
 

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

kapsule s rastlinskimi izvlečki za dober spanec

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

brez sladil

To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej. Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok.Če hkrati jemljete andidepresive se pred uporabo izdelka sleep&dream posvetujte s svojim zdravnikom

Alergeni

 

Pakiranje

plastična škatlica 120 kap g

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 4 kapusli dnevno pol ure pred spanjem

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

Zutaten

Magnesiumsalze der Citronensäure, Kapselhülle (Hydroxypropylmethylcellulose, Farbstoff: Titandioxid), Baldrianwurzelpulver, Melissenextrakt (Blatt), Hopfenextrakt (Frucht), Griffoniaextrakt (Samen), Passionsblumenextrakt, L-Theanin, Lavendelextrakt (Pflanze), Trennmittel: Magnesiumsalze von Speisefettsäuren (pflanzlich), Zinkcitrat, Nicotinamid, Melatonin, Pyridoxinhydrochlorid, Cyanocobalamin.

 
Inhaltsstoffe /Kapsel NRV* /Portion** NRV*
Niacin 4.00 mg 25 % 16 mg 100 %
Vitamin B6 0.35 mg 25 % 1.40 mg 100 %
Vitamin B12 0.63 µg 25 % 2.50 µg 100 %
Magnesium 50 mg 13 % 200 mg 53 %
Zink 1.25 mg 13 % 5.00 mg 50 %
Baldrijan 125 mg / 500 mg /
Ekstrakt Melise 125 mg / 500 mg /
Ekstrakt Hmelja 62 mg / 250 mg /
Ekstrakt afriškega črnega fižola 51 mg / 204 mg /
od tega 5-HTP 50 mg / 200 mg /
Ekstrakt Pasionke 40 mg / 200 mg /
L-Theanin 40 mg / 200 mg /
Ekstakt Lavande 37 mg / 150 mg /
Melatonin 0.25 mg / 1.00 mg /
* Nährstoffbezugswerte
** Tagesportion = 4 Kapseln
Ime izdelka pakiranje teža okus EAN
Sleep & Dream plasična škatlica 120 g / 5453001862774
izdelek proizveden v skladu z  GMP/HCCP standardi

 

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.