THERMOGREEN SHOT-15x60 ML

THERMOGREEN SHOT-15x60 ML

Peak
0 ocen | Napišite mnenje
Dobavljivo: Na zalogi
19.90€ 27.90€ -29%

Zelo učinkovita formula za izgubo maščobe

  • 1000 mg L-karnitina
  • 116 mg kofeina
  • Vsebuje gvarano, zeleni čaj in čaj mate
  • Odlična izbira pred treningom, na dietah

 

Kratek opis:

Thermogreen Shot je novi Peakov izdelek za izgubo maščobe. Priporočljivo ga je uporabljati pred vadbo. Vsebuje naravne rastlinske izvlečke zelenega čaja in čaja mate. Vsebuje še kofein, gvarano in aminokislino L-karnitin.
                          

Funkcionalnost in delovanje:

Izdelek je že pripravljen, zato je njegova uporaba zelo preprosta. Ob urejeni prehrani in rednem gibanju, bo Thermogreen Shot zelo pripomogel k hitrejšemu izgubljanju maščobe.

Vsebuje kar 1000 mg L-karnitina. Znan je kot prenašalec maščobnih celic v mitohondrije, kjer se pospešeno porabijo za energijo. L-karnitin vpliva na hitrejšo razgradnjo maščob. 

Izdelku je dodanih 116 mg kofeina, ki je znan kot najbolj priljubljen stimulans, ki bo našo vadbo naredil še bolj efektivno in še dodatno pripomogel k izgubi maščobe. Ob kofeinu vsebuje še gvarano in naravne rastlinske izvlečke zelenega čaja in čaja mate. 

Thermogreen Shot je s svojo sestavo idealen dodatek, ki bo pripomogel k hitrejši in učinkovitejši izgubi maščobe. 

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

Ocena Slabo           Dobro
Zutaten Wasser, L-Carnitin, Guarana-Extrakt, Koffein, Mate Tee-Extrakt, Grüntee-Extrakt, Säuerungsmittel (Zitronensäure), Aroma, Konservierungsstoffe (Natriumbenzoat, Kaliumsorbat), Süßungsmittel (Acesulfam K, Natriumcyclamat, Natriumsaccharin, Sucralose).
 
Nährwerte Cola-Orange /100g RI* /Portion** RI*
Energie / / 13 kJ 0 %
  / / 3.00 kcal 0 %
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
** Portion = 60 ml (1 Fläschchen)
Inhaltsstoffe /100g NRV** /Portion** NRV**
L-Carnitin / / 1000 mg /
Guarana-Extrakt (Samen) / / 75 mg /
Grüntee-Extrakt / / 20 mg /
Mate Tee-Extrakt / / 20 mg /
Koffein / / 116 mg /

 

Prodajne uspešnice

EPA DHA GLA-90KAP

EPA DHA GLA-90KAP

Kratek opis: EPA/DHA/GLA  izdelek je sestavljen iz visoko kakovostnih ribjih maščob ter svetlinovega olja, ki sta bogata z esencialnimi omega-3 in omega-6 maščobnimi k..
12.90€
BCAA TST - 500gr

BCAA TST - 500gr

Kratek povzetek: Aminokisline z razvejano verigo (na kratko BCAA) L-levcin, L-izolevcin in L-valin spadajo k esencialnim aminokislinam. BCAA so gradnik in vir signala ..
29.90€
MICELLAR CASEIN PROTEIN-1KG

MICELLAR CASEIN PROTEIN-1KG

Kratek opis: Micelarni kazein je skrbno filtrirana mlečna beljakovina. Njegova biološka vrednost in kakovost aminokislinske sestave (BV, PCDAAS, PER) presegata obi..
17.90€ 27.90€
DELICIOUS WHEY PROTEIN-1KG

DELICIOUS WHEY PROTEIN-1KG

Kratek opis: Gre za mešanico koncentrata in izolata sirotke. Vsebuje kar 48% EAA in 27% BCAA, dodane ima še encime in 10 vitaminov. Beljakovine so izredno kremaste, na..
22.90€
Double Pack - Whey Protein Concentrate 2 x 1kg

Double Pack - Whey Protein Concentrate 2 x 1kg

  Kratek opis:      Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in..
29.90€ 35.04€