PAKET ZA HUJŠANJE OPTIMAL
PAKET "SLIM" OPTIMAL

PAKET "SLIM" OPTIMAL

56.20€ 42.90€ -24%
Dobavljivo: Na zalogi
Optimalna kombinacija beljakovin rastlinskega in živalskega izvora ter hranil za spodbujanje izgorevanja maščobe

Diet protein

 • klinično dokazano spodbuja hujšanje in vzdržuje pusto mišično maso
 • skrbi za normalno gostoto kosti
 • dodan glukomanan za prijeten občutek sitosti
 • Visoka vsebnost vlaknin
 • vsebuje mlečne beljakovine,bučne , grahove ter beljakovine fižole FAVA
 • idealna izbira za vse tiste, ki želijo "urediti" svojo telesno težo

Carnitine

-funkcionalna aminokislina za prenos maščobnih kislin iz telesa

 • 500mg carnitina na kapsulo
 • 50mg cholina na kapsulo
 • dodan vitamin B
 • idealna izbira v kombinaciji z diet proteinom in speed tabletami

Speed

- visokokoncetrirana formula kofeina, aminokislin ter rastlinskih izvlečkov

 • 400mg kofeina na kapuslo
 • panax, ginseng,ingver, naringin ter izvlečki grenke pomaranče
 • nepogrešljiv dodatek pri hujšanju

HBN-Diet protein

HBN Diet Protein je zelo funkcionalen, okusen in trendovski izdelek- večkomponentna mešanica rastlinskih in živaslkih beljakovin. Je en in edini proteinski pripravek na trgu ,ki skupaj s kalorično prilagojeno prehrano spodbuja hujšanje. Razliko od drugih beljakovinskih koncentratov je mogoče najti v posebni sestavini, imenovani glukomanan * ( konjakova moka).Za prehranske vlaknine(glucomanan) so značilna velika nabrekanja in zato tudi občutek sitosti saj nase veže vodo in se ob tem razširi. Zaradi velike vsebnosti vlaknin po svoji poti po črevesju nase veže strupe in toksine in jih odnaša iz telesa. V prebavnem traktu prav tako zmanjšuje absorbcijo ogljikovih hidratov in holesterola ter spodbuja k izgubi telesne teže. Ne povzroča napihnjenosti in odvečnih plinov.

Funkcionalnost in delovanje:

Količina glukomanana ni edina posebnost  izdelka Diet Protein. Priznane ustanove vidijo pozitivne učinke na zdravje v povečanju deleža rastlinskih živil. To velja tudi za izbiro ustreznih beljakovinskih nosilcev za pokrivanje dnevnih potreb. HBN Diet Protein sledi temu priporočilu in združuje v enem proteinskem koncetratu tako vire živalskih kot tudi rastlinskih beljakovin   in sicer:

Kaj je Carnitin?

L-karnitin je aminokislina, ki pospeši izgorevanje maščobnih kislin med vadbo, izboljša porabo kisika pri intenzivnih in dolgotrajnih naporih ter zmanjša porabo glikogena. Posledice so manjša maščobna masa, večja vzdržljivost in zamik utrujenost pri treningu. Izdelek je namenjen vsem, ki želijo s pomočjo redne vadbo doseči čim boljše rezultate pri izgorevanju maščob.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

Predvsem boljši prenos in presnovo maščob, več energije in hitrejšo izgubo maščobe. Karnitin ni čudežno hranilo vendar je nenadomestljivo pri doseganju zastavljenega cilja-izgubi maščobe.

Funkcionalnost in delovanje:

Karnitin ima še več prehrambeno-fizioloških funkcij kot posamezne aminokisline. Pri športnikih je cenjen predvsem zaradi svoje funkcije prenašaleca prostih maščobnih kislin v mitohondrije, kjer se porabijo za energijo. Deluje antioksidativno in je priljubljen dodatek pred treningom zaradi izboljšane regeneracije.

Kaj jeizdelek Speed?

SPEED vsebuje visoko koncentrirane ekstrakte guarane in zelenega čaja. Znano je, da so polifenoli iz zelenega čaja zelo zdravi in, da je guarana nežno naravo poživilo oziroma stimulans.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

Zaradi visoke vsebnosti ekstraktov guarane, zelenega čaja in kofeina, odlikuje Speed izredna učinkovitost in funkcionlanost. Delovanje kapsul boste začutli že 15 min po zaužitju, kot povečanje telesne temperature in znojenje.
Speed kapsule pospešujejo izgubo maščobe, povečujejo vzdržljivost in moč

Funkcionalnost in delovanje

Kofein je alkaloid iz skupine ksantinov in ga najdemo v zrnah kave kakor tudi v posameznih vrstah čaja.Kofein je najbolj priljubljen stimulans. Vpliva na povečanje moči, vzdržljivosti in termogenezo. Tirozin je funkcionalna aminokislina in deluje kot izhodiščni substrat za sintezo vseh kateholaminovJe funkcionalna aminokislina in deluje kot izhodiščni substrat za sintezo vseh kateholaminov. Taurin deluje pri pomembnih presnovnih procesih in velja za enega izmed antioksidantov. Naringina je idealno hranilo v kombinaciji s kofeinom. Ta kombinacija poveča biološko uporabnost obeh sestavin

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.