amino kombo

AMINO KOMBO

54.80€ 43.90€ -20%
Dobavljivo: Na zalogi
Esencialne aminokisline so osnovni "gradbeni material". Če manjka le ena od njih ali je na voljo v premalih količinah, organizem ne more graditi mišične mase.

Nove napredne BCAA

 • Razmerje 16:1:1
 • 8 g L-levcina na odmerek
 • 100% čiste BCAA
 • Hitra absorpcija
 • Popolna topnost
 • Za pred, med in po vadbi

Esencialne aminokisline EAA TST s hitro absorpcijo

 • Z dodanim tirozinom
 • 49% BCAA in 25% L-levcina
 • NOVO: Posebna formula izdelana po priporočilih WHO
 • NOVO: Izbojšan okus in naravna barvila
 • Popolna topnost
 • Idealen dodatek pred, med in po treningu

Kaj je Epic BCAA?

Epic BCAA je nova napredna formula z visokim odmerkom L-levcina. Izdelane so v razmerju 16:1:1 (levcin:izolevcin:valin). Odlikuje jih tehnologija popolne topnosti. Za Epic BCAA je značila izredno hitra absorpcija.

Kako deluje ?

Epic BCAA vsebujejo kar 8 g L-levcina na odmerek. Levcin je superiorna aminokislina za sintezo beljakovin. BCAA so znane kot gradnik ter glavni vir za mišično rast. Zmanjšujejo telesno in psihično utrujenost. Koncentracija, hitrost reakcij in eksplozivna moč dlje časa ostanejo na visokem nivoju. Z uživanjem BCAA pred ali med treningom se prepreči proces katabolizma (razgradnja mišič) in se doseže večjo vzdržljivost mišic, hitrejšo regeneracijo in večji prirastek mišične mase.

Kaj je izdelek EAA ?

Aminokisline (EAA) vsebujejo 8 esencialnih aminokislin z dodanim histidinom in cisteinom. Vsebujejo tudi aminokislino L-tirozin.EAA TST so proizvedene s pomočjo revolucionarnega proizvodnega procesa, za katerega je značilna hitra in popolna topnost v vodi – TST. Postopek TST omogoča, da se EAA abosrbirajo v le 10 minutah. Obogatene so z B-kompleksom, ki prispeva k zmanjšanju utrujenosti in normalni presnovi energije.

Kako deluje  ?

Esencialne aminokisline so gradbeni material. Če manjka le ena od njih ali je na voljo v premalih količinah, organizem ne more graditi mišične mase ali pa jo v minimalnih količinah. Z odmerkom 0,4 g/kg telesne teže ima odrasla oseba zagotovljene vse potrebne aminokisline. Otroci oziroma mladostniki v razvoju ter športniki pa potrebujejo večji odmerek. Pri njih ni potreba samo po vzdrževanju, ampak tudi po rasti celic oziroma mišic..

EAA TST pospešuje rast in vzdrževanje mišične mase. Zagotavlja izredno hitro oskrbo z vsemi esencialnimi aminokislinami.

Za športnike so EAA zelo pomembne ne le kot samo gradbeni material za mišice ter druga tkiva, ampak tudi zato, ker lahko stimulirajo sintezo mišičnih beljakovin oziroma mišično rast .preko normalne meje takrat, ko njihova količina zelo naraste v mišičnem tkivu. Kot »vžigalnik« za povišano sintezo nam služijo BCAA, predvsem L-levcin, medtem, ko EAA skrbijo, da »gradbenega materiala« ne zmanjka

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

Aminokisline BCAA v prahu

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

S sladili – acesulfamK/sukraloza
To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej. Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

Alergeni

siroktine beljakovine

Pakiranje

plastenka 400g

Okusi

jagoda-kivi/ oranža /cola

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 12 g praška ( 2 merice v 300-500 ml vode pred treraningom ali v času treninga/p>

Sestavine

L-Leucin (68%), L-Isoleucin (4%), L-Valin (4%), citronska in jabolčna kislina, sladila: suklaroza, acesulfam-K, regulator kislosti: kalijev citrat, emulgator sojin lecitin, nikotinamid, piridoksin hidroklorid, cianokobalamin.

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

 

12 g (odmerek)

 

GDA*

Kalorična vrednost

 

 

 

L-leucin

8000mg

 

 

L-valin

5000mg

 

 

L-isoleucin

5000mg

 

 

 

EAA TST (prehrasnko dopolnilo)

Izdelek

Prašek za pripravo aminkislinskega napitka

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

 

alergeni

ne vsebujejo sladila
To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej .Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

ne vsebujejo alergenov

Pakiranje

plastenka s 500g EAA v prahu

Okusi

pomaranča, limona, jagoda-kivi, malina, borovnica, mangomelona, zeleno jabolko.

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 14 g praška 2 merici cca 30 min pred telesno aktivnostjo

Sestavine

L-Leucin (18,8%), L-Lysin-Hydrochlorid (13,4%), L-Isoleucin (9,4%), L-Valin (9,4%), L-Phenylalanin (9%), L-Threonin (5,4%), L-Histidin-Hydrochlorid (4,5%), L-Methionin (3,8%), L-Tryptophan (1,8%), L-Tyrosin (1,8%), L-Cystein (1,5%), Emulgator: SOJAlecithine (GSO), Barvila Karmin-Ekstrakt (Češnja), Beta-Carotin (pri okusih Mango-Melona in oranza), Nicotinamid, Pyridoxinhydrochlorid, Cyanocobalamin. sredsvo za kisanje: citronska in jabolčna kislina

Proizvaja: PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG
Uvaža: Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

Prehrambene vrednosti

 

/ 100 g

14gr / odmerek

GDA*

Okus:

pomaranča, limona, jagoda-kivi, malina, borovnica, mangomelona, zeleno jabolko.

 

 

Niacin
Vitamin B6
Vitamin B12

 

2.40mg
0.21mg
0.38ug

15%
15%
15%

L-leucin
L-lysin
L-isoleucin
L-valin

 

2600mg
1500mg
1300mg
1300mg

/

L-Phenylalanin
L-Threonin
L-Methionin
L-Histidin

 

1250mg
750mg
520mg
500mg

/

L-Tryptophan
L-Tyrosin
L-Cystein

 

250mg
250mg
205mg

/

 

PEAK NUTRITION

PEAK NUTRITION

Prodajne uspešnice

Whey Concentrate double pack 2000g

Whey Concentrate double pack 2000g

Kratek opis: Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in najbolj razši..
29.90€ 35.80€
SPEED SERUM-300GR

SPEED SERUM-300GR

Kaj je izdelek Speed serum? Speed Serum je novi, izjemno močen »energizer« oziroma pospeševalec izgube maščobe. Poleg ekstrakta zelenega čaja, guarane, kofeina, glukor..
19.90€
VEGAN PROTEIN isolat - 750g

VEGAN PROTEIN isolat - 750g

kratek opis: Vegan Protein Fusion predstavljo 100% naravne in čiste rastlinske beljakovine, ki so idealen dodatek za vegane in ljudi z intoleranco na določena živila...
14.90€
ULTRA A/Z -150TAB

ULTRA A/Z -150TAB

Kaj je izdelek ultra a/z? Ultra A/Z je posebna matrika 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, obogatena z izvlečki zelenega čaja in grozdnih pečk.Zaradi “timer..
9.90€
PROTEIN BAR 50 -50GR