PAKET "BIG"BASIC
PAKET "BIG" BASIC

PAKET "BIG" BASIC

96.30€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 96.30€
Dobavljivo: Na zalogi
odlična kombinacija za pridobivanje mišične mase iz proteinov, ogljikovih hidratov aminokislin ter še posebej kreatina za osnovno oskrbo telesa po napornih treningih

EPIC WEIGHT GAINER – NAJBOLJŠI WEIGHT GAINER NA TRGU BREZ PRIMERE

  • Izredno kakovostna matrica iz sirotke, kazeina in jajčnih beljakovin)
  • Popolna 3-stopenjska ogljikohidratna matrica ovsene kaše,isomaltuloze in cikličnega dekstrina
  • 40 gr proteinov / odmerek
  • 80 gr ogljikovih hidratov / odmerek
  • 20g bcaa/100gr praška/>
  • 39,7g EAA/100gr praška

100% kreatin monohidrat

  • čista oblika kreatin monohidrat
  • Idealen dodatek pri obremenitvah
  • Poveča zmogljivost na treningu
  • idealen za uporabo pred treningom

Kratek opis:

Epic Weight Gainer  je “revolucionarna” prehranska matrika nove ere, ki je postavila popolnoma nove standarde pri izdelavi tovrstnih izdelkov.
Za razliko od vseh klasičnih t.i. “ weight gainerjev” ki vsebujejo poceni vire ogljikovih hidratov vsebuje Epic Weigh Gainer  skrbno izbrane vire ogljikovih hidratov  v kombinaciji z beljakovinami  z visoko biološko vrednostjo. Vsebuje sirotkin izolat in koncentrat , micelarni kazein ter jajčne belajkovine.Vir ogljikovih hidratov so: Ovseni kosmiči, Isomaltuloza in ciklični Dextrin .Izdelek je obogaten s izredno veliko količino prepotrebnih  esencialnih aminokislin EAA 39,7 gr . in med temi še aminokisline  z razvejano verigo BCAA 20.1 gr.
Izdelek ima tudi dodane encim laktaza  , ki pomagajo pri razgradnji oz presnovi laktoze.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka:

Hitro in kvalitetno oskrbo s potrebnimi hranili, kot tudi s hranili za povečanje vzdržljivosti in moči. Izdelek pripomore k hitrejši regeneraciji po treningu in hitrjšemu prirastku mišične mase.

Kaj je Creatin?

Creatine Powder oziroma100% čisti kreatin monohidrat je dandanes že klasika med športnimi dodatki. Ko je pred približno desetimi leti ta dodatek prišel na tržišče, je pomenil pravo senzacijo na področju športne prehrane in je stal celo premoženje (približno 300 €/kg). Kmalu se je pokazalo, da se efektivnost tega dodatka lahko še precej izboljša z dodajanjem dekstroze, glutamina, taurina, idr.

Funkcionlanost in delovanje!

Približno trideset študij na to temo je pokazalo učinkovitost kreatina pri povečanju puste mišične mase. Mišice lahko na račun povečanih zalog kreatina vzdržujejo veliko večjo delovno sposobnost, kar pomeni višji nivo signalov za mišično rast. Znano je, da kreatin povečuje količino vode v mišičnih celicah, kar pomeni bolj anabolno okolje, ki vpliva na sintezo novih mišičnih beljakovin ter hkrati zmanjšuje njihovo razgradnjo. Dodatna hidracija mišičnih celic skupaj s povečanimi signali za rast, pripomore k hitrejši rasti mišične mase.Povečuje zaloge kreatin fosfata v mišičnih celicah, povečuje zmogljivost, moč ter za gradnjo celic najbolj pomembne molekule ATP. Povečuje sposobnost hidracije mišičnih celic ter tako povečuje volumen mišičnih celic ter pospešuje njihovo rast.

Funkcionalnost in delovanje:

Beljakovinska mešanica (izolat, koncentrat , micelaeni kalcium kazeinat ter jajčni proteini), je še posebej učinkovita za hitrejši prirastek mišične mase in modulacijo anabolnih hormonov.Biološka vrednost beljakovin je izboljšana z dodanimi prostimi aminokislinami ter visoko vsebnostjo BCAA ,. Beljakovine se hitro absorbirajo in so učinkovite pri spodbujanju sinteze mišičnih beljakovin.
Kombinacija ogljikovih hidratov pa skrbi za konstanten dotok energije in zapolnitev glikogenskih rezevr zelo hitro ( ciklični dextrin) in za dalj časa  ( ovseni kosmiči, isomaltuloza ) ter s tem zagotovi popolno regeneracijo telesa ter tudi v kobinaciji z belajkovnami izreden prirastek mišične mase.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Prodajne uspešnice

Whey Concentrate double pack

Whey Concentrate double pack

Kratek opis: Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in najbolj razši..
52.90€ 59.80€
PROTEIN BAR 50 -50g

PROTEIN BAR 50 -50g

..
2.30€
Whey Selection doublepack

Whey Selection doublepack

ratek opis: Whey Selection je zelo napredna beljakovinska formula, sestavljena iz različnih frakcij sirotke, in sicer iz hidrolizata, hidrolizata in ultrafiltriranega..
59.90€ 75.80€
SPEED SERUM - 300 g

SPEED SERUM - 300 g

Kaj je izdelek Speed serum? Speed Serum je novi, izjemno močen »energizer« oziroma pospeševalec izgube maščobe, ki pospešuje presnovo in prežene utrujenost.. Poleg eks..
19.90€
ULTRA A/Z - 150 TAB

ULTRA A/Z - 150 TAB

Kaj je izdelek ultra a/z? Ultra A/Z je posebna matrika 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, obogatena z izvlečki zelenega čaja in grozdnih pečk.Zaradi “timer..
17.90€