PAKET ZA HUŠANJE BASIC
PAKET "SLIM" BASIC

PAKET "SLIM" BASIC

Delicious whey-Mešanica izolata in koncentrata slastnih okusov

  • 75-80% hitro absorbirajočih se beljakovin
  • Sirotkin koncetrat in 35% izolata sirotke
  • 48% EAA in 27% BCAA
  • Kremasti okus
  • Idealna izbira zjutraj, pred in/ali po treningu

 

Speed -Visokokoncetrirana formula kofeina, aminokislin ter rastlinskih izvlečkov

  • 400mg kofeina na kapuslo
  • panax, ginseng,ingver, naringin ter izvlečki grenke pomaranče
  • nepogrešljiv dodatek pri hujšanju

 

 

Delicious Whey Protein 454g. vsebuje kar 74-80% visoko kakovostnih beljakovin. Vsebuje konentrat sirotke in kar 35% izolata sirotke. Poleg tega je potrebno omeniti bogat aminokislinski profil, saj vsebuje 48% EAA in 27% BCAA.

Hkrati pa je za Delicious Whey Protein zaradi izjemno nizke stopnje predelave, značilna izjemno visoka vsebnost bioaktivnih peptidov in anabolnih rastnih faktorjev. Delicious Whey Protein vsebuje poleg visokega odstotka glutamina, BCAA in levcina tudi veliko drugih sestavin, kot so BETA-LAKTOGLOBULIN, ALFA-LAKTALBUMIN, IMUNOGLOBULIN G, LAKTOFERIN in druge.

Dodatek prebavnih encimov papaina in bromelaina izboljša presnovo beljakovin v peptide in aminokisline, kakor tudi hitrost absorpcije beljakovin. Dodan encim laktaza je velik plus za vse, občutljive na laktozo.

SPEED – 60kap. vsebuje visoko koncentrirane ekstrakte guarane,kofeina in zelenega čaja. Znano je, da so polifenoli iz zelenega čaja zelo zdravi in, da je guarana nežno naravo poživilo oziroma stimulans.

Zaradi visoke vsebnosti ekstraktov guarane, zelenega čaja in kofeina, odlikuje Speed izredna učinkovitost in funkcionlanost. Delovanje kapsul boste začutli že 15 min po zaužitju, kot povečanje telesne temperature in znojenje.
Speed kapsule pospešujejo izgubo maščobe, povečujejo vzdržljivost in moč

Funkcionalnost in delovanje

Kofein je alkaloid iz skupine ksantinov in ga najdemo v zrnah kave kakor tudi v posameznih vrstah čaja.Kofein je najbolj priljubljen stimulans. Vpliva na povečanje moči, vzdržljivosti in termogenezo. Tirozin je funkcionalna aminokislina in deluje kot izhodiščni substrat za sintezo vseh kateholaminovJe funkcionalna aminokislina in deluje kot izhodiščni substrat za sintezo vseh kateholaminov. Taurin deluje pri pomembnih presnovnih procesih in velja za enega izmed antioksidantov. Naringina je idealno hranilo v kombinaciji s kofeinom. Ta kombinacija poveča biološko uporabnost obeh sestavin

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.