X PUMP FUSION-SINGLE PACK 70GR
X PUMP FUSION-SINGLE PACK 70GR

X PUMP FUSION-SINGLE PACK 70GR

PEAK
0 ocen | Napišite mnenje
Dobavljivo: Ni na zalogi
2.99€

All in one dodatek pred treningom 

  • Vsebuje izolat sirotke in matriko ogljikovih hidratov s postopnim sproščanjem 
  • 10.000 mg BCAA TST
  • 4.200 mg kreatinske matrike, 3.000 mg citrulin malata in 3.000 mg arginina
  • Vsebuje L-glutamin, tavrin, kofein, zeleni čaj in guarano 
  • Vsebuje vitaminsko-mineralni kompleks 
  • Brez barvil

Kratek opis:                                                                                                                     

X-PUMP Fusion je all in one izdelek, namenjen uporabi pred treningom. Zasnovan je bil za visoko intenzivne treninge.

X-PUMP Fusion združuje izolat sirotkinih beljakovin, močno kreatinsko matriko, proste aminokisline (BCAA TST, L-glutamin, L-arginin, L-citrullin malat), ogljikove hidrate z visokim in nizkim glikemičnim indeksom, stimulanse, funkcionalne rastlinske izvlečke, vitamine in minerale.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

X-Pump fusion vsebuje izolat sirotkinih beljakovin in proste aminokisline, ki prispevajo k pridobivanju mišične mase. Prav tako prepručujejo razgradnjo mišic med vadbo. Z odmerkom X-Pump fusiona telesu zagotovimo ustrezen odmerek kreatina, ki vpliva na povečano telesno zmogljivost tako pri treningu moči, kot tudi pri kratkoročnih visoko intenzivnih treningih.Vsebuje stimulanse, kot je kofein, predhodnike duškovega oksida (NO), kot so arginin, citrulin, številne vitamine in minerale ter ogljikove hidrate. Telo oskrbi z vsemi pomembnimi sestavinami, ki so potrebne za inzenzivni trening.  

 

Funkcionalnost in delovanje:

X-Pump fusion vsebuje vse najpomembnejše aminokisline, ki jih potrebujemo za visoko intenzivne treninge-arginig, BCAA TST, glutamin in citrulin. 

Prekurzorji dušikovega oksida (NO) povečajo volumen krvi in posledično pretok hranil skozi celice. Izdelek vsebuje kar 4000 mg arginina na odmerek in 3000 mg citrulina, ki še poveča količino razpoložljivega arginina. Citrulin in arginin delujeta sinergistično. 

X-Pump fusion vsebuje 10.000 mg esencialnih aminokislin BCAA, pri čemer je potrebno izpostaviti visok odmerek L-levcina (6000 mg na odmerek). Levcin velja za najpomembnejšo aminokislino. Dodatek glutamina vpliva na ravnotežje vode v celicah. Nivo glutamina je znižan v ekstremnih in stresnih situacijah, posebej pri visoko intenzivnem treningu, zaradi česar je dodatek glutamina še kako pomemben. 

Poleg BCAA TST, L-arginina in L-glutamina pa X-Pump fusion vsebuje beta-laktoglobulinsko frakcijo izlotata sirotkinih beljakovin, ki se izredno hitro absorbira (mišicam zagotavlja oskrbo z aminokislinami že po 10-15 min po zaužitju). Ta posebna skupina je sestavljena iz 80% beta-lactoglobulina, ki se absorbija hitreje kot peptidi iz koncentrata, izlolata ali hidrolizata sirotke. 

X-Pump fusion vsebuje kreatinsko matriko, ki je sestavljena iz kretina monohidrata, piruvata in malata. Dodan je še tavrin, ki deluje sinergistično s kreatinom. Kreatin je najpomembnejši substrat za proizvodnjo ATP med vadbo. Boljša in hitrejša proizvodnja ATP vpliva na izboljšanje zmogljivosti tako pri treninu moči, kot tudi pri kratkih, visoko intenzivnih naporih. Tavrin je glavna sestavina priljubljenih "energijskih pijač" in ima podobne lastnosti kot glutamin kar se tiče vpliva na ravnotežje vode v celicah.

 X-Pump fusion vsebuje tako imenovano “speed matriko”, ki jo sestavljajo kofein, ekstrakt zelenega čaja (EGCG), guarana, holin, inozitol in številni rastlinski izvlečki. Kofein in guarana skrbita za dvig energije, inozitol in holin pa sta pomembna za normalno presnovo maščobe. Dodatek kroma skrbi za ohranitev normalnega nivoja sladkorja v krvi. Vsebuje pa tudi številne vitamine in minerale (B, C, E, magnezij, kalcij, kalij, fosfor).                              

Izdelek vsebuje ogljikove hidrate z visokim glikemičnim indeksom (koruzni škrob) in palatinozo, ki je ogljikov hidrat z nizkim glikemičnim indeksom 32. Kombinacija poskrbi za hiter in konstanten nivo sladkorja v krvi.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

Ocena Slabo           Dobro

Del vašega denarja vrnemo nazaj na uporabniški račun!

Kako?
- Pod ceno izdelka vidite, koliko Cash back točk vam bomo pripisali na uporabniški račun.
- Izberete in naročite izdelke ki jih želite.
- Po prejemu potrdila o prevzemu nakupa vam pripišemo cash back točke na vaš uporabniški račun.

Vrednost Cash back točke je 1 cent in se naložijo na vaš račun kot dobroimetje.

POMEMBNO:
- Cash back sistem deluje le, če imate v naši spletni trgovini registriran uporabniški račun.
- Pri nakupu morate biti prijavljeni v vaš uporabniški račun (ne kupujete kot gost).

Bonus se lahko uporabi le kot dobropis v spletni trgovini.

Prodajne uspešnice

EPA DHA GLA-90KAP -prehransko dopolnilo

EPA DHA GLA-90KAP -prehransko dopolnilo

Kratek opis: EPA/DHA/GLA  izdelek je sestavljen iz visoko kakovostnih ribjih maščob ter svetlinovega olja, ki sta bogata z esencialnimi omega-3 in omega-6 maščobnimi k..
12.90€
BCAA TST - 500gr -prehransko dopolnilo

BCAA TST - 500gr -prehransko dopolnilo

Kratek povzetek: Aminokisline z razvejano verigo (na kratko BCAA) L-levcin, L-izolevcin in L-valin spadajo k esencialnim aminokislinam. BCAA so gradnik in vir signala ..
23.92€ 29.90€
Double Pack - Whey Protein Concentrate 2 x 1kg -prehransko dopolnilo

Double Pack - Whey Protein Concentrate 2 x 1kg -prehransko dopolnilo

  Kratek opis:      Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in..
29.90€ 35.04€
MICELLAR CASEIN PROTEIN-1KG -prehransko dopolnilo

MICELLAR CASEIN PROTEIN-1KG -prehransko dopolnilo

Kratek opis: Micelarni kazein je skrbno filtrirana mlečna beljakovina. Njegova biološka vrednost in kakovost aminokislinske sestave (BV, PCDAAS, PER) presegata obi..
23.90€ 28.90€
Double pack - Delicious Muscle Whey Protein 2 x 1kg -prehransko dopolnilo

Double pack - Delicious Muscle Whey Protein 2 x 1kg -prehransko dopolnilo

Kratek opis: Gre za mešanico koncentrata in izolata sirotke. Vsebuje kar 48% EAA in 27% BCAA, dodane ima še encime in 10 vitaminov. Beljakovine so izredno kremaste, na..
37.90€ 45.80€