PAKET ZA HUJŠANJE PREMIUM
PAKET "SLIM" PREMIUM-ONA

PAKET "SLIM" PREMIUM-ONA

Diet protein

 • klinično dokazano spodbuja hujšanje in vzdržuje pusto mišično maso
 • skrbi za normalno gostoto kosti
 • dodan glukomanan za prijeten občutek sitosti
 • Visoka vsebnost vlaknin
 • vsebuje mlečne beljakovine, bučne, grahove ter beljakovine fižole FAVA
 • idealna izbira za vse tiste, ki želijo "urediti" svojo telesno težo

Hell burner - hers

 • ekstrat zelenega čaja
 • ekstrat guarane
 • ekstrat grenivke,brina
 • ekstrat kajenskega popra, ekstrat piperina, ekstrat brusnice

Vitamins

- Formula s 27 vitamini, minerali in elementi v sledeh

 • Vitaminski kompleks s 14 vitamini
 • 13 mineralov in  elementov v slede
 • Vsebuje piperin iz popra
 • tablete z več urnim sproščanjem
 • Zagotavljajo vse potrebne vitamine, ki jih dnevno potrebujete

HBN-Diet protein

HBN Diet Protein je zelo funkcionalen, okusen in trendovski izdelek- večkomponentna mešanica rastlinskih in živaslkih beljakovin. Je en in edini proteinski pripravek na trgu ,ki skupaj s kalorično prilagojeno prehrano spodbuja hujšanje. Razliko od drugih beljakovinskih koncentratov je mogoče najti v posebni sestavini, imenovani glukomanan * ( konjakova moka).Za prehranske vlaknine(glucomanan) so značilna velika nabrekanja in zato tudi občutek sitosti saj nase veže vodo in se ob tem razširi. Zaradi velike vsebnosti vlaknin po svoji poti po črevesju nase veže strupe in toksine in jih odnaša iz telesa. V prebavnem traktu prav tako zmanjšuje absorbcijo ogljikovih hidratov in holesterola ter spodbuja k izgubi telesne teže. Ne povzroča napihnjenosti in odvečnih plinov.

Funkcionalnost in delovanje:

Količina glukomanana ni edina posebnost  izdelka Diet Protein. Priznane ustanove vidijo pozitivne učinke na zdravje v povečanju deleža rastlinskih živil. To velja tudi za izbiro ustreznih beljakovinskih nosilcev za pokrivanje dnevnih potreb. HBN Diet Protein sledi temu priporočilu in združuje v enem proteinskem koncetratu tako vire živalskih kot tudi rastlinskih beljakovin   in sicer:

Kaj je Hellburner - hers?

 

Hellburner Hers je popolnoma nov izdelek, zasnovan za žensko populacijo. Vsebuje hranila za modulacijo estrogena, rastlinske izvlečke za regulacijo vode v telesu, cink za presnovo maščobe in ogljikovih hidratov, zeleni čaj, tirozin in druge.

Funkcionalnost in delovanje !

Prehranska formula Hellburner Hers, posebej prilagojena potrebam žensk, vsebuje skupaj 17 močnih ključnih substratov, ki so razloženi spodaj. Zaradi dejstva, da imajo ženske drugačno sproščanje kateholaminov, povezano s treningom, kot moški, Hellburner Hers zagotavlja manj in nižje odmerke stimulansov kot na primer Hellburner Black Edition.
Hellburner Hers torej vsebuje na primer količino 80 mg kofeina, ki se na prvi pogled zdi nizka, vendar je posebej prilagojena. Poleg prednosti dobave stimulansov v količini, ki je odvisna od spola in s tem na podlagi potreb, je to zanimivo tudi za občutljivejše ženske, ki so se že soočale s težavami tolerance po jemanju Hellburner Black Edition. Hellburner Hers temelji tudi na številnih rastlinskih izvlečkih, od katerih naj bi nekateri imeli antiestrogene lastnosti (Polygonum cuspidatum, Gingko biloba, Mangosteen & Brassaiopsis glomerulata). Pri mnogih ženskah presežek estrogenov pogosto vodi v nenadno povečanje telesne mase, saj se presežek estrogena lahko veže na običajno žensko maščobno tkivo.

Hellburner Hers Formula vsebuje tudi močne izvlečke, ki so povezani z dehidracijo v kontekstu športne prehrane (regrat in peteršilj).Hellburner Hers je sestavljen tudi iz teh funkcionalnih rastlinskih izvlečkov in sosubstratov:

 • Ekstrakt zelenega čaja (izvleček zelenega čaja)
 • Ekstrakt guarane (izvleček guarane; "nežen stimulans")
 • Ekstrakt grozdnih semen Ekstrakt preslice (izvleček preslice)
 • Ekstrakt brusnice (izvleček brusnice) Ekstrakt brina (izvleček brina)
 • Ekstrakt kajenskega popra (izvleček kajenskega popra)
 • Piperin (piperidin alkaloid)

Hellburner Hers z L-tirozinom Hellburner Hers vsebuje tudi priljubljeno aminokislino, ki je znana kot izhodišče za sintezo vseh kateholaminov in ščitničnih hormonov in ima zato stalno mesto v sodobni športni prehrani.
Hellburner Hers zaokrožuje pomemben element v sledovih cink, ki med drugim dokazano prispeva k normalni presnovi ogljikovih hidratov in maščob.

Kaj je izdelek vitamins a/z?

Vitamin A-Z je multivitaminski dodatek s 27 pomembnimi vitamini, minerali in elementi v sledeh, ki se sproščajo čez daljše časovno obdobje, enakomerno po več ur. Vitamin A-Z skrbi normalno in pravilno delovanje imunskega sistema, za fiziološke in presnovne funkcije.Vitamin A-Z zagotavlja vse potrebne vitamine, minerale in elemente v sledeh, ki jih dnevno potrebujemo.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

Vitamin A-Z je matrika z vitamini, minerali in elementi v sledeh. Delujejo kot regulator snovi snovi v organizmu. Vsebovane sestavine vplivajo na normalno delovanje in krepijo imunski sistem, živčni in hormonski sistem, vplivajo na metabolizem, sintezo beljakovin, delovanje ščitnice in zmanjšujejo utrujenost.

funkcionalnost izdelka?

Vitaminski kompleks sestavlja 14 vitaminov skupine A, B, C, D, E in K, ki imajo podporno funkcijo v številnih procesih v organizmu. Vitamini A, C in E vplivajo na normalno delovanje imunskega sistema in ščitijo celice pred prostimi radikali. Vitamin C prispeva k nastajanju kolagena, ki je pomemben gradnik hrustanca, kosti, zob. Vitamin B zmanjšuje utrujenost, prispeva k presnovi energije. Biotin je pomemben za zdravje las in nohtov. Vitamin D podpira absorbcijo kalcija, ki je pomemben za zdravje zob in kosti.Vitamin K prispeva k normalnemu strjevanju krvi.Vseh 13 mineralov je vključenih v pomembne presnovne in telesne funkcije. Cnk sodeluje pri presnovi beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob. Vzdržuje normalno raven testosterona, pomemben je za normalno delovanje imunskega sistema, prispeva k ohranjanju zdravih las, kože, nohtov.. Magnezij igra pomembno vlogo pri ravnovesju elektrolitov

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.