PAKET PROFFI
PAKET "BIG" PROFESSIONAL

PAKET "BIG" PROFESSIONAL

177.39€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 177.39€
Dobavljivo: Na zalogi
Popolna oskrba telesa s vsemi hranili pred , med in po aktivnosti

NO JOKES-NOVI MEJNIK PRE-WORKOUT IZDELKOV

 • Dva izdelka v enem -EPIC pump +Epic Rage( milejša verzija)
 • 100% andtidoping
 • Arginin, Citrullin, Beta Alanin, Alpha GPC Kofein in mnogo več.
 • 100% fokus, moč in senzitivnost v času treninga

EPIC INTRA- Kompletna formula za med treningom

 • Aminokislinska  matrika za optimalno oskrbo mišic med treningom
 • Dvojna matrika ogljikovih hidratov za popolno energijo in učinkovitost
 • Elektrolitna matrika, ki omogoča maksimalno  delovanje mišic
 • Dodan L-karnitin tatrat,betain HCL in krom
 • Popolna topnost
 • Idealen dodatek med treningom

CREATESTON FORMULA “ALL IN ONE ” Nr. 1 v Evropi

 • Beljakovinska matrika : Sirotkin-izolat, hidrolizat in kolagenhidrolizat(goveji)
 • 70 različnih hranil ter MAP ( patent) aminokislinska sestava ,Creatin AKG,rastlinski ekstrakti.
 • Oskrbi telo z hormonskimi modulatorji (tribulus terestris, fenugreek, betaecdysteron)
 • Visoka vsebnost vitaminov in mineralov, encimi
 • zagotavlja hkrati pooplno zaščito in obnovo sklepov in hrustanca

NO JOKES: NOVI MEJNIK PRE-WORKOUT IZDELKOV

No Jokes je izredno močan pre-workout izdelek,matrika najpomembnejših hranil , ki so tako premišljeno komibinirane , da dajo maksimalni sinergijski učinek pri pridobovanju moči, pumpa, vzdržljivosti in fokusa. 

Kaj lahko pričakujem od izdelka?

No Jokes združuje le najboljše prekurzorje dušikovega oksida .

S 5.000 mg L-citrulin malata na serviranje zagotavlja enega najbolj močnih prekurzorjev dušikovega oksida (NO).Citrulin je povezan tudi z ergogenim učinkom, saj je citrulin sestavni del cikla sečne kisline in je vključen v odstranjevanje presnovnih produktov (npr. amonijaka).

Vsebuje kar 5000 mg argininga HCL. Ekstratk soka iz pese je sinergijski substrat, ki spodbudi sintezo dušikovega oksida v telesu. Ob vsemu pa je v No Jokes še 1000 mg tavrina, ki je ena izmed sestavin energijskih napitkov.

In to še ni vse saj No Jokes vsebuje skrbno izbrane sestavine v skrbno določenih odmerkih , ki se med sabo dopolnjujejo in tako omogočajo dosego maksimalnih rezultatov na treningu.

Sestavine NO Jokes delujejo kot edinsvtena novodobna formula , ki hkrati maksimizira poozitivne učinke na pridobitvi moči, energije in fokusa kot minimizira stranske učinke kot so utrujenost, tresavica v samem času treninga in po njem. Edinstvene sestavine v izdelku kot je Alpha GPC  dosežejo edinstven občutek “tunelne osredotočenosti” oz 100% fokusa na samem treningu . Učinek teh sestavin je še dopolnjen in sinergično deluje z dodanimi hranili- Tyrosina, piperina in ter vitamini B6 in B 12. Tu je še seveda Kofein čigar poživilna lastnost je znana že stoletja. Kofein močno poveča sproščanje maščobe iz maščobnih celic v kri. Kofein tako pospešuje porabo maščobe za energijo, prežene utrujenost ter celo poveča mišično moč. Najnovejše študije kažejo da kofein pozitivno vpliva na preprečevanje raznih bolezni, med drugim tudi diabetesa.Ekstrakt zelenega čaja: ima veliko pozitivnih lastnosti na zdravje, kakor tudi na hitrosti metabolizma in porabo maščobe za energijo. Zeleni čaj vsebuje katehine, ki pospešujejo presnovo maščob in termogenezo.EPIC INTRA

Izdelek Epic Intra je energijska matrika ki vsebujejo 8 esencialnih aminokislih, ki so osnovni gradniki mišic kakor tudi osnovna hranila za zdravo in močno mišico ter ogljikove hidrati (sicer dva najbolj kakovostna vira)

 • Ciklični dekstrin in maltodekstrin za popolno oskrbo telesa z energijo skozi fazo treninga oz fizične aktivnosti. Izdelek ne vsebuje niti grama navadnega sladkorja.
 • Izdelek prav tako vsebuje elektrolite/minerale ( kalcij, magnezij, kalij, krom) ki pomagajo mišici pri njeni vzdržljivosti ter s tem mišičnim kontrakcijam !

Kaj lahko pripčakujemo od izdelka  EPIC INTRA ?

Epic intra v popolnosti oskrbi telo s hranili, ga pripravi za intenziven in kakovosten trening. Vsak odmerek izdelka nemudoma oskrbi telo preko cikličnega dekstrina s takojšnjo energijo ter jo preko  maltodekstirna vzdržuje na daljši rok čez celi trening. Na ta način je telo takoj in na dolgi rok oskrbljeno s vsem potrebnim "gorivom" za učinkovit trening.

• Seveda so tu dodane še zelo pomembne  EAA( esencialne amonikisline) ki so gradbeni material. Če manjka le ena od njih ali je na voljo v premalih količinah, organizem ne more graditi mišične mase ali pa jo v minimalnih količinah. Z odmerkom 0,4 g/kg telesne teže ima odrasla oseba zagotovljene vse potrebne aminokisline. Otroci oziroma mladostniki v razvoju ter športniki pa potrebujejo večji odmerek. Pri njih ni potreba samo po vzdrževanju, ampak tudi po rasti celic oziroma mišic. In to še ni vse kar izdelek premore!!!

Izdelku sta dodana L.carnitin, Beatinin in Krom.

• L -CARNITIN v svoji obliki Lcarnitin tatrat zagotavlja , da se vaše celice mitohondrije napajajo z energijo iz mlečne kisline , kar je enkraten dosežek oz učinek saj praviloma mlečna kislina predstavlja samo balast za mišico ( pekoči občutek) ki mišico zavira pri njenem delu.Torej izdelek EPIC INTRA ne samo, da neutralizira mlečno kislino pač pa jo uporabi kot vir energije.

• BEATIN pispeva k normalni presnovi homocisteina, ki pa ima nenadomestljivo vlogo pri preprečevanju poškodb žil in s tem nemotenega poteka krvi skozi krvni sistem v mišice.

• KROM v svoji najbolši biološki obliki krom-pikolinat skrbi ne samo za metabolizem ( presnovo ) belajkovin pač pa tudi stabilni nivo krvnega sladkorja.

 

CREATESTON

CREATESTON JE ŽE DO SEDAJ VELJAL ZA NAJBOLJŠI “VSE V ENEM  “ IZDELEK NA SVETOVNEM TRGU.
Sedaj ima še izboljšano formulo saj vsebuje edinstveno matriko beljakovin najvišje kakovosti ter aminokislin po posebnem patentiranem MAP postopku, ki zagotavlja oprimalno razmerje med posameznimi amonokislinami in s tem zagotavlja izredno hitro absorbcijo ter 99% izokiristek.
Createston v novi “izvedbi” odlukujejo pred vsem: 

 1. vsebuje preko 70 ključnih hranil 
 2. sirotkin izolat
 3. sirotkin hidrolizat
 4. EAA po MAP ( patentirani formuli)
 5. kolagen hidrolizat ( goveji)
 6. vsebuje hormonske modulatorje ( tribulus terrestris, fenugreek, tavrin, karnitin, resveratrol,beta ecdysteron, maca)

 

Kaj lahko pričakujemo od izdelka:

Hitro in kvalitetno oskrbo s potrebnimi hranili, kot tudi s hranili za povečanje vzdržljivosti in moči. Izdelek pripomore k hitrejši regeneraciji po treningu in hitrjšemu prirastku mišične mase.Createston vsebuje 70 strogo izbranih hranil v pravem razmerju. Vsebuje najbolj kakovostne beljakovine (izolat in hidrolizat), z visoko vsebnostjo EAA ( MAP formula) , BCAA, L-argininom in L-glutaminom, hormonskimi modulatorji za urejevanje nivoja testosterona, hormona stresa-kortizola. Spremenjena formula vsebuje prvič tudi Creatin AKG-ki ima najvišjo stopno absorbilnosti v telesu kar zagotavlja hitro energijo in povečanje moči . Skratka Vključuje vse prepotrebne elemente, ki jih potrebuje organizem za pravilno delovanje in pospešitev metabolizma.

Funkcionalnost in delovanje:

Beljakovinska komponenta (približno 30 g na obrok) v Createstonu je sestavljena iz izolata in hidrolizata sirotkinih beljakovin, BCAA in EAA v moderni "MAP" formuli . Posebnost te beljakovinske komponente sta visoka aminokislinska kakovost in ultra hitra absorbcija.Createston vsebuje več kot 40g encimsko hidroliziranih, hiperglikemičnih ogljikovih hidratov. Izdelku so dodani izvlečki cimeta in grenke melone, 4-hidroksi-izolevcin in garcinia cambogia, ki kot sinergistične sestavine maksimizirajo absorbcijo in izkoristek ogljikovih hidratov. Vsebuje optimalno količino kroma, ki dokazano skrbi za vzdrževanje normalne ravni sladkorja v krvi. Createston vsebuje posebno kreatinsko matriko (kreatin piruvat in kreatin citrat), z dodano ribozo, ki potencira delovanje kreatinske matrike. Createston vsebuje še celo vrsto drugih funkcionalnih hranil, kot so steroidni saponini (tribulus terrestris, fenugreek, tavrin, karnitin, resveratrol, špinačni ekstrakt, beta ecdysteron, maca), spekter mineralov in vitaminov.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Prodajne uspešnice

Whey Concentrate double pack

Whey Concentrate double pack

Kratek opis: Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in najbolj razši..
52.90€ 59.80€
PROTEIN BAR 50 -50g

PROTEIN BAR 50 -50g

..
2.30€
Whey Selection doublepack

Whey Selection doublepack

ratek opis: Whey Selection je zelo napredna beljakovinska formula, sestavljena iz različnih frakcij sirotke, in sicer iz hidrolizata, hidrolizata in ultrafiltriranega..
59.90€ 75.80€
SPEED SERUM - 300 g

SPEED SERUM - 300 g

Kaj je izdelek Speed serum? Speed Serum je novi, izjemno močen »energizer« oziroma pospeševalec izgube maščobe, ki pospešuje presnovo in prežene utrujenost.. Poleg eks..
19.90€
ULTRA A/Z - 150 TAB

ULTRA A/Z - 150 TAB

Kaj je izdelek ultra a/z? Ultra A/Z je posebna matrika 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, obogatena z izvlečki zelenega čaja in grozdnih pečk.Zaradi “timer..
17.90€