BSN TRUE MASS TORBA
BSN TRUE MASS 4.2+ TORBA GRATIS

BSN TRUE MASS 4.2+ TORBA GRATIS

Visokokalorično prehransko dopolnilo, idealno za vse, ki imajo težave s pridobivanjem mišične mase

  • Okusen, hiter in preprost nadomestek obroka
  • 50 g beljakovin na obrok(sirotka, soja,kazein, jajcni proteini)
  • 83 g ogljikovih hidratov na obrok
  • Sirotkin koncetrat, izolat, kazein
  • Vsebuje enzime
  • Vitaminski kompleks
  • Idealen dodatek za zjutraj, pred in po treningu

Kratek opis:

TRUE MASS je sodobna prehranska matrika, sestavljena iz beljkovin z visoko biološko vrednostjo. Vsebuje sirotkin izolat in koncentrat ter micelarni kazein. Prav tako vsebuje ogljikove hidrate z visokim glikemičnim indeksom. Izdelek je obogaten s kreatinom monohidratom, prostimi amino kislinami, encimi, vitamini.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

Hitro in kvalitetno oskrbo s potrebnimi hranili, kot tudi s hranili za povečanje vzdržljivosti in moči. Izdelek pripomore k hitrejši regeneraciji po treningu in hitrjšemu prirastku mišične mase.

Funkcionalnost in delovanje :

Beljakovinska mešanica (izolat, koncentrat in micelaeni kazein,jajčni proteini), je še posebej učinkovita za hitrejši prirastek mišične mase in modulacijo anabolnih hormonov.
Biološka vrednost beljakovin je izboljšana z dodanimi prostimi aminokislinami L-LEUCIN, L-ARGININ IN L-GLUTAMIN. Beljakovine se hitro absorbirajo in so učinkovite pri spodbujanju sinteze mišičnih beljakovin. Dodatek beta ecdysterona in prebavnih encimov (bromelain, papain in laktaza), še dodatno poveča sintezo beljakovin.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

TRIE MASS ALL IN ONE ( prehransko dopolnilo)

Izdelek

Prašek za izdelavo beljakovinsko-oglljikovo hidratnega napitka z Kreatinom, Encimi Vitamini sladkorjem ter sladili; Namenjen je uživanju po velik telesnih naporih predvsem za športnike

Opis izdelka

PREHRANSKO DOPOLNILO!
Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Uravnotežena in raznolika prehrana in zdrav način življenja so bistvenega pomena za opisano funkcionalnost tega izdelka. Priporočen dnevni odmerek se ne sme prekoračiti. Izdelek hranite izven dosega otrok. Izdelek lahko privede do povečanje telesne mase, to niso telesne maščobe ampak mišična masa.

Ta izdelek ni primeren za otroke in mlade. Primeren je za športnike, ki imajo povečano porabo kreatina
Količine so povprečne vrednosti in lahko nihajo v okviru naravnih sestavin

Pakiranje

Plastenka 4200g

Okusi

Čokolada,Vanilija,Jagoda,

Rok trajanja

OZNAČEN NA EMBALAŽI
Hranite zaprto, na suhem, brez direktnega vpliva svetlobe ter pri normalni sobni temperaturi

Navodilo za uporabo

Zaužijte 1-2 porcije dnevno ki sestojijo iz 100 g-160 g praška ( 4merice ) skupaj z 600 ml posnetega mleka ali vode. Pripravite v mešali posodi

Sestavine

 

vrednost na doziranje:
 
Kalorija: 623
Protein: 55g
Ogljikovi hidrati: 83g
sčadkorji 8.1g
vlaknine: 3.5g
maščoba 6.7g
soli 1.28g
 
Sestava:
Maltodextrin, (WHEY Protein Concentrate, WHEY Protein Isolate, Micellar CASEIN, Emulgator: SOY Lecithin), SOY Protein Isolate, Creatine Monohydrate, L-Glutamine, Bulking Agent (Polydextrose),citronska kislina,gostila(Carrageenan, Xanthan Gum, Sodium Carboxy Methyl Cellulose), Taurine, bravila (Beetroot Red), Vitamin & Mineral Premix (Sodium L-Ascorbate, Ferric Pyrophosphate, DL-Alpha Tocopherol Acetate, Nicotinamide, Zinc Oxide, Retinyl Acetate, Calcium D-Pantothenate, Sodium Fluoride, Manganese Sulphate, Cyanocobalamin, D-Biotin, Chromium (III) Chloride Hexahydrate, Potassium Iodide, Cholecalciferol, Pteroylmonoglutamic Acid, Sodium Selenite, Cupric Citrate, Pyridoxine Hydrochloride, Thiamine Hydrochloride, Phytomenadione, Riboflavin, Sodium Molybdate),.

sladila: sukraloza, acesulfam K

Alergeni

Vsebuje mleko, sojo,

Proizvaja: BSN Nutrition
Uvaža: VELMARK d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

BSN

Prodajne uspešnice

Bcaa TST - 500g

Bcaa TST - 500g

Kaj so BCAA TST ? Aminokisline z razvejano verigo (na kratko BCAA) L-levcin, L-izolevcin in L-valin spadajo k esencialnim aminokislinam. BCAA so gradnik in vir signala..
29.90€
Whey Protein Concentrate double pack 2000g

Whey Protein Concentrate double pack 2000g

Kratek opis: Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in najbolj razši..
29.90€ 35.80€
SPEED SERUM-300GR

SPEED SERUM-300GR

Kaj je izdelek Speed serum? Speed Serum je novi, izjemno močen »energizer« oziroma pospeševalec izgube maščobe. Poleg ekstrakta zelenega čaja, guarane, kofeina, glukor..
19.90€
ULTRA A/Z -150TAB

ULTRA A/Z -150TAB

Kaj je izdelek ultra a/z? Ultra A/Z je posebna matrika 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, obogatena z izvlečki zelenega čaja in grozdnih pečk.Zaradi “timer..
9.90€
VEGAN PROTEIN isolat - 750g

VEGAN PROTEIN isolat - 750g

kratek opis: Vegan Protein Fusion predstavljo 100% naravne in čiste rastlinske beljakovine, ki so idealen dodatek za vegane in ljudi z intoleranco na določena živila...
14.90€